Kiire

Viime viikko oli ihan hullu. Kuutena päivänä käytin Nopan nopealla aamulenkillä ja seuraavan kerran näin kuonolaisen illalla, jolloin hyvällä tuurilla saatoin jaksaa lähteä sen kanssa pikaiselle iltapissatukselle. Onneksi on Jaakko!

Keskiviikkona oli Etelä-Suomen Shelttien vuosikokous. Minuuttiaikataululla ehdin sinne, ja Noppakin pääsi mukaan! Yksi kalenterimerkintä Nopallekin siis viime viikolle. Ennen kokousta oltiin pyydetty Jenniä vetämään tokotyöpaja shelttiläisille, aiheeksi valikoitui paikkamakuu ja luoksetulo. Työpaja keräsikin niin mukavasti porukkaa paikalle, että koirakohtaiseen yksilöohjaukseen jäi melko vähän aikaa. Nopan kanssa tehtiin liikkuroitu kokeenomainen luoksetulo --> taitopiski! <3 Toinen toisto tehtiin häiriökäskytyksellä: ihan älyttömän hyvä juttu, kun Jenni hihkui "käsky"ä iloisella luoksetuloäänellä! Noppa nytkähteli paikallaan, mutta pysyi. Lisää siis tätä treeniä, jes! :)

Kuva: Amanda Pöntynen

Paikkistreeneissä kentällä puuhasi kymmenkunta shelttiä, mikä oli Nopalle niiiiin hyvä juttu. Osa teki luoksaritreeniä houtukusten highway -tyylillä, osa treenasi paikkista eri etäisyyksiltä. Noppa piti pakan tosi hienosti kasassa, ja saatiin tehtyä muutama pidempi paikkis lyhyellä etäisyydellä.

Huh, viikko on onneksi takana päin, ja nyt voidaan alkaa valmistautua pian koittaviin neljäveesynttäreihin!!!

Sunnuntaina tavattiin Hugodemus Viiksiäistäkin!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jos sull Lysti on

Suuri Tavoitepostaus