Koira on kotona!

Noppa tuli tänään, parisen tuntia sitten!

Lähtö lapsuuskodista sai ikävän alun, kun Noppa päätti hypätä oikein kunnon kierteellä sylistäni kolisevaan metallikippoon. Siitähän saatiin sitten kunnon meteli aikaiseksi, ja pikkumies vilisti samantien sohvan alle piiloon. Jalat väänneltiin, hampaat kurkattiin ja kävely katsottiin hyvän näköiseksi -ei siis mitään fyysisiä vammoja. Ainoastaan suuren suuri kolaus itsetunnolle ;)


Kotimatka sujui Jaakon sylissä nukkuen ja välillä hiukan ihmetellen. Ei yhtään pahoinvointia -jes! Kun päästiin kotiin, oli Noppa aluksi vähän hämillään, mutta ryhtyi sitten reippaana poikana tutkimuspuuhiin -tosin hiukan varovaisesti. Kasvattajalta mukaan saadusta ruokasäkistä kuului ihanaa rapinaa, joka pisti hännänkin heilumaan, ja sieltä sitten kaivettiinkin yksi nappula maistiaiseksi. Hyvää oli!

Aikansa tutkiskeltuaan ja pienelle leikkikamelille muristuaan Noppa päätti käydä nukkumispuuhiin. Tuossa se nyt nukkuu; vähän eri paikassa kuin mitä sille oli omaksi paikaksi suunniteltu, mutta menköön ensimmäisen illan piikkiin. Kunhan se alkaa heräillä, on vuorossa iltaruokatarjoilu ja pieni tutustuminen kotipihaan.Kommentit

  1. Jee, löytyi toinenkin kääpiö-blogi! :) Me odotellaan Paavoa kotiutuvaksi keskiviikkona. Noppa jäi pentureissuilta mieleen ihanan touhukkaana tapauksena - mukava päästä seuraamaan kuulumisia blogin kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Mä linkitinkin Paavon ja kumppaneiden blogin tänne -kiva lueskella sitten kuulumisia :) Paavo puolestaan jäi meille hyvin mieleen pennunkatsomisreissuilta, ja me jo ehdittiin nimetä se Pandaksi :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jos sull Lysti on

Suuri Tavoitepostaus

Blogikooma