Joululomalaiset

Hamlet, Noppa, Selma & Siiri. © Sara

Eilen saatiin tänne maalle yökylävieraiksi Juho, Sara ja Hamppu-pamppunen. Ihan mahtavaa, miten hienosti koirat (edelleen) tulivat keskenään juttuun ja elelivät sulassa sovussa! Erityisen ylpeä olen mummokaksikosta, joka sieti ihmeellisen hyvin kakarakoirien tempauksia. Mustempi ja pystykorvaisempi kakarakoira kyllä tänään tempaisikin ja yllätti meidät kaikki katoamalla kesken metsälenkin peräti kaksi kertaa. Viuh noin vain, ihana haju, minä seuraan sinua, korvat unohtuivat tykkänään. Poissa Pomppis oli kummallakin kerralla viitisen minuuttia ja ilmestyi esiin ihan toisesta suunnasta, mihin oli lähtenyt, umpiläkähtyneenä. Voi kurjuuksien kurjuus, tähänkö nämä hihnattoman huolettomat metsäretket nyt sitten jäävät.Teille ei nimittäin ole nyt oikein asiallista poiketa. Rapa roiskuu, kura lentää ja koirat ovat parin metrin jälkeen jo umpikuraisia. Jokin hyvä puoli lumettomuudessa siis on: pelloilla ja metsissä pääsee kulkemaan missä tahansa. Vaikka eipä täällä nyt kovin jouluiselta näytä.

Kuvankäsittelyohjelman ihanuuksia :D Scooby-Doo -Noppa!
Mutta joulua vietettiin kelistä ja kaatosateesta huolimatta. Noppakin oli ollut kilttinä poikana, sillä pukki muisti sitä peräti kolmella lahjalla! Pallovarasto karttui kahdella uudella pallolla (hirvittävän kovaäänisesti vinkuva norsupallo ja pimeässä hohtava pallo) ja herkkuosasto päivittyi valtavalla puruluulla. Tosin joulua ennen kävimme Jaakon kanssa Messarissa ja Noppis sai sieltä tuliaiseksi uuden hihnan, RAUH!-puruluita, ison dentsupaketin ja tokovälineistöä (jälkimmäiset lähinnä hihnanpäätä ilahduttamaan...), joten eiköhän pikkunoppaa ole lahjottu ihan kylliksi :)

Toissapäivänä Noppis täytti kymmenen kuukautta, ja juhlapäivä hukkui kyllä ihan totaalisesti muun juhlinnan alle. Uusi kuukausi on kumminkin taas plakkarissa! :) Silmämääräisesti painossa ja korkeudessa ei näytä tapahtuneen muutoksia suuntaan tai toiseen, mutta yritetäänpä taas mittailla Noppaa, kunhan arki tästä taas alkaa.
Lopuksi Noppis vielä esittelee lukuisia ergonomisia luunsyöntiasentojaan! ;) Palaillaan vielä blogin puolellekin ennen vuodenvaihdetta vuosikatsauksen ja ensi vuoden tavoitteiden kera, mutta nyt on aika napata pikkunoppa messiin ja lähteä pihalle hieman muistelemaan tokotouhuja :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jos sull Lysti on

Suuri Tavoitepostaus