Kesähommia

Helle on saapunut Helsinkiin! Tämä tarkoittaa siis sitä, että Nopan kanssa lenkkeillään aamun ja illan viileydessä ja päivisin pitäydytään vain lyhyissä pissatusulkoiluissa. Tässä helteen keskellä hikoillessa onkin ihan unohtunut esitellä meidän uusin leikkituttavuus, kääpiösnautserineiti Mila, jonka kanssa Noppa pääsi rallaamaan viime torstaina.

Toinen oli niin piiiiieni <3

Tuijotuskilpailu

Juoksukuvat eivät oikein onnistuneet, thanks to Noppa, jolla vauhtia piisasi liiankin kanssa:
 


No, pääasia oli, että tyypit saivat juoksennella. Vaikka Nopan ja Milan kokoero olikin aika iso, leikit sujuivat hyvin alkukankeuden jälkeen. Pääasiassa Noppa kaahotti ympyrää ja Mila katsoi ja hyökki välillä perään. :D

Eilen uhmasimme hellettä ja tallustelimme pahimmassa iltapaahteessa läheiselle jalkapallokentälle seuraamaan ystävämme Saran joukkueen peliä. Hiukan kyllä emmitytti ottaa koira paahteeseen mukaan, mutta pakkasimme litroittain vettä laukkuun ja löysimme onneksi varjoisan kohdan kentän laidalta. Noppa keskittyi 95% kaikkeen muuhun kuin vieressä juokseviin ihmisiin: ruoho oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Pari kertaa Jaakko sai napata kentältä lennähtäneen pallon kiinni, ja Noppa vain tuijotti eikä osoittanut minkäänlaista mielenkiintoa lähteä pallon perään. 

Noppa katsoo aivan väärään suuntaan...

Nyt on jo oikea suunta katseessa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jos sull Lysti on

Suuri Tavoitepostaus