Mätsärihommia ja leikkitreffejä

Torstaina koko viikon Helsingin yllä riippuneet sadepilvet hälvenivät ja aurinko alkoi porottaa. Täydellinen ilmastonmuutos siis illan mätsäriä ajatellen! Suuntasimme siis kulkumme Tuomarinkartanoon avustajakoirien hyväksi järjestettyyn match showhun. Saman ajatuksen oli saanut päähänsä myös aika moni muu, mukaan lukien Mysi-sisko ja Paavo-veli.


 Mätsäri oli toteutettu niin, että koirat jaettiin FCI-ryhmien mukaan, ja kustakin ryhmästä arvosteltiin ensimmäisenä pennut. Kerrankin hyvä tuuri, ei tarvinnut kauaa odotella! Ykkösryhmään oli ilmoitettu 20 pentua, joten oma vuoro koitti nopeasti. Aiemmin päivällä harjoitellessamme Noppa ei yllättäen enää muistanutkaan seisomisen jujua, joten jälleen kerran päätettiin ottaa koko lysti hauskanpidon ja harjoittelun merkeissä. Noppa osasi kuitenkin hienosti ja marssi parikehässä hyvin tomerasti parinsa perässä. Pöydällä seisominenkaan ei ollut yhtään niin jännää kuin viimeksi, ja vaikka itse vähän jännitin Nopan suhtautumista miestuomariin, ei pikkumies ollut ollenkaan moksiskaan.


Noppa, kuten koko muukin kääpiöjengi, nappasi itselleen sinisen nauhan. Melkein heti parikehän jälkeen pääsimmekin jo sinisten kehään, missä oman jännityksensä loi se, että Noppa ja Paavo olivat kehässä perätysten. Yllättävän hienosti pojat kuitenkin käyttäytyivät! Kukaan kääpiöistä eikä neljäskään kehässä ollut shelttipentu sijoittunut, vaan kaikki tuomarin sijoittamat koirat olivat selkeästi suurempaa kokoluokkaa. Ei jäänyt ainakaan epäselväksi, mitä mieltä tuomari oli shelteistä ;)

 Paavo ja Noppa sinisten kehässä.

Mittelöiden jälkeen menimme vähän syrjempään juoksuttamaan pentusia. Ja hauskaa oli -jälleen kerran! :)

 
Veljekset ja hammaskaluston esittely

Yritimme myös ponnekkaasti ottaa sisarustriosta yhteispotrettia. Yllättävän haastavaa, ja eihän siitä oikein mitään tullutkaan. Onneksi Janita onnistui nappaamaan yhden oikeastikin hienon kuvan.

 
Tilannekomiikkaa parhaimmillaan.

Tänään treffasimme samalla porukalla uudestaan. Lisäksi mukaan liittyi Mysin "isosisko" Nana. Lujaa meni jälleen!

Ihana kaunis Mysi.

 Sisko ja sen veli (Noppa kyllä istui Mysin vieressä juuri kun olin kaivamassa kameraa esiin!)

 Koko sakki: Mysi, Nana, Paavo ja Noppa

Kommentit

  1. Kääpiöt ovat niin kovin nopeita, että ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun täälläkin on pentu ehtinyt jo ulos kuvasta, kun hitaamman puoleinen ihminen saa vasta kameran hollille! :D Kivoja kuvia leikkitreffeiltä! Taitaa olla aika pomppivaista sakkia tämä kääpiöpoppoo, sillä Mysikin tavataan aika usein hyppimästä samalla tavalla kuin Noppa tuossa yhdessä kuvassa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jos sull Lysti on

Suuri Tavoitepostaus