Puoli vuotta Noppaa!


Puolivuotismittauksessa totesimme korkeuskasvun pysähtyneen. Korkeus on tällä hetkellä 38 cm. Shelttien rotumääritelmän mukaan urosten ihannekorkeus olisi 37 cm, joten ihan metsään ei ole Nopan korkeuskasvu mennyt ;) Painoa oli sitten 5 kk -punnituksen tullut 900 grammaa lisää, joten tällä hetkellä Noppa painaa 6,9 kiloa. Varsin näppärän kokoinen paketti siis :) Ja mikä kaikkein parasta, uskallan vihdoin täällä ihan julkisestikin hehkuttaa, että Noppa on ollut jo melkein kuukauden täysin sisäsiisti!!!

Eilen käytiin tulevan "synttäripäivän" johdosta vähän kotiseutumatkailemassa ja suuntasimme Jakomäen hiekkakuopille aikomuksenamme uittaa Noppaa helteisen päivän jälkeen. Ja Noppahan muuten ui! Tosin kepin perässä edelleen, eli ihan tuosta noin vain se ei veteen syöksy. Mutta keppiä haettiin innokkaasti :) Näköjään tuolla olisi ihminenkin voinut polskia -ehkäpä sitten ensi kesän helteillä!



Uimailun jälkeen lähdimme kartoittamaan hiekkakuoppien vieressä kulkevia metsäpolkuja. Aikamme paarustettuamme selvisi, että kuljimme Slåttmossenin suon luontopolkuja pitkin. Valtaisan hienoja lenkkeilymaastoja! Noppaa pidimme alkuksi irti, koska näkyvyys oli pääsääntöisesti varsin hyvä. Havaitsimme kuitenkin, että pikkumiehellä oli hivenen vapaudenkaipuuta rinnassa ja korvat välillä vähän hukassa, joten matka jatkui hihnassa. Harmi kyllä. Olisi ollut mukavaa antaa koiran olla irti, mutta onneksi lenkin lopuksi Noppa pääsi vielä juoksemaan läheiseen koirapuistoon. Nyt siis vain harjoittelemaan ja muistuttelemaan mieleen luoksetuloa ja lähellä pysymistä!



Kommentit

  1. Onnittelut puolivuotiaalle kaimalle :) Meidän Noppa oli 6kk iässä 36cm ja nyt 8kk iässä tuon 38cm. Toivon mukaan kasvut olis nyt täällä kasvettu :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia