8 kk: kyläilijäkoira, kaverikoira, tokokoira, etsijäkoira, tuleva agikoirakin

Sunnuntaina napsahti Noppiaisen ikämittariin kahdeksan kuukautta. Koska ihmisväki on näin syksyn tullen hivenen saamatonta porukkaa, on Noppiksen 8 kk -mittaukset vielä(kin) tekemättä... Hups. Juhlapäivää Noppa sai kuitenkin viettää varsinaisessa juhlaseurassa, sillä se vietti viikonloppua yökyläillen veljensä Paavon luona. Paavon blogista löytyy ihanien kuvien täyteinen reportaasi kyläreissusta -ilmeisesti Noppa on toistamiseenkin ainakin vähän tervetullut kylästelijä :)


Maanantaina Noppa pääsi pitkästä aikaa tapaamaan hyvää kaveriaan, myöskin 8-kuista kääpiövillakoira Taikaa. Kivaa oli kurakelistä huolimatta (vai sen vuoksi?), ja hymyt valtaisan maireat:


Tokoiltiin taas tänään Tattarisuon hallilla varsin menestyksekkäästi. Seuraamista aloiteltiin kainalopalkalla, palkkasin lelulla puolikkaasta askeleesta. Lujaa meni! Noppa on niin mainio, kun se tohkeissaan pomppii perusasentoonkin käydessään valtavia loikkia :D Seuraamisen lisäksi pari lyhyttä paikkamakuuta. Molemmissa namipalkka perusasennosta ja paikka-käskyn jälkeen. Kävelin ensin Nopan eteen -> naks ja palkka, minkä jälkeen peruutin kolmisen askelta -> paluu Nopan eteen, naks ja palkka -> peruutin uudestaan & palasin -> naks ja lelupalkka lensi koiran taakse. Pätevä Noppis tässäkin!

Koska hallilta löytyy myös agiesteet ja osaa treenikavereista kiinnosti myös aksan omatoimitreenit, päätettiin mekin huvin vuoksi kokeilla paria estettä. Keppejä mentiin kolmesti. Käskysanana kep ja palkkaus useasti. Suoraan ja aika pitkään (mustaan!) putkeenkin Noppa meni, kun sitä lelun kanssa toisessa päässä huhuilin. Reippaasti rymisteli Noppis putken läpi, ei jänskättänyt. Taitava!

Aamulla leikittiin koirapuistossa "hakua". Mentiin Jaakon kanssa vuorotellen piiloon ja Noppa sai etsiä. Ihanan iloinen ja innostunut etsijä meillä, kuten allaolevat videonpätkät todistavat (kännykkäkamera, you know)  :) <3
Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jos sull Lysti on

Suuri Tavoitepostaus

Blogikooma