Nyyti


    

Nopan kaveriporukka on kasvanut yhdellä uudella jäsenellä. Jackrusselltyttö Nyytille oli ehtinyt kertyä ikää jo huimat 11 viikkoa, kun se pääsi esittämään huljan taistelukoilan taitojaan Nopalle. 

Nyyti on Jaakon koulukaverin uusi perheenjäsen (eli ei suinkaan meidän yllärihauvavauva, hahah), josta toivottavasti tulee Nopallekin tarpeellinen epäsheltti-leikkikaveri. Tai tulihan siitä jo hyväkin kaveri, kuten videolla näkyvästä painista on havaittavissa.

Halitauko!

Mua kieltämättä vähän jännitti viedä 8,5-kiloinen Noppa tapaamaan 2,5-kiloista pikkupirpanaa. Noppa ei ollut koskaan aikaisemmin tavannut ketään noin pientä/nuorta tyyppiä, joten en yhtään tiennyt, miten se mahtaisi pentuun suhtautua. Mutta huoli osoittautui täysin turhaksi: Nopasta tuli Nyytille mahtavan hieno leikkisetä! Se suhtautui täydellä ymmärryksellä pennun totiseen hammasteluun, antoi sen roikkua kaulakarvoissaan koko kaksijapuolikiloisen pikkumonsterin painollaan ja selvästi ymmärsi, että Nyyti on tosi pieni ja tosi pentu. 
Kaveruksilla meni hitsin lujaa. Telmuaminen oli käynnissä jatkuvasti, eikä Noppa ehtinyt tasata hengitystään Nyytin pissatusulkoilujenkaan aikana. Noppa sai pari juoksuhepulia, mutta enimmäkseen painiskeli Nyytin kanssa pitkin lattioita. Eikä sanonut sille kertaakaan pahasti. Nopasta tulee vielä joskus ihan älyttömän hyvä isoveli! <3


"Nyt mä pulen sua poskesta!!!"

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jos sull Lysti on

Suuri Tavoitepostaus

Blogikooma