Ihmistreenikalenteri

Vähän kalenterinomaisesti merkintöjä siitä, mitä, missä ja kenen kanssa ollaan ihmistreeniä tehty. Lähinnä itselle muistiinpanoiksi, mutta saa näitä joku lukeakin :D Yritän suunnilleen kerran kuussa näitä ihmistreenikalentereita julkaista, jotta pysyn itse kärryillä.

Kuva: Sara

Ti 28.4.
Treenikohteena Karita, paikkana aseman nurmikenttä. Rinnakkainkävelyä, käsikosketuksia ja rapsutteluja. Ei ongelmaa, meinasi Nopalla jopa vähän keulia yli, kun kyseessä oli "vanha tuttu" (kerran nähty junassa). Loppuun Noppa pääsi rälläämään Karitan puolivuotiaan mudilapsen kanssa, meni lujaa!


Ma 4.5.
Treenikohteena Jenni, paikkana Käpylä. Käsikosketuksia ja ohitustilanteita. Jenni kävi kysymässä tietä, tuli "päälle" esittelemään karttaa, huiteli käsiään. Käsillä huitelu oli paha paikka, mutta hyvällä tavalla. Noppa muisti hyvin Jenninkin, ja kävi tässä kohtaa hyppäämässä vasten.


La 9.5.
Ohitustreenit Heiluvassa Hännässä. Kulman takaa ilmestyvä tyyppi kyseli kelloa, solmi kengännauhoja ja kävi kättelemässä mua. Loppuun käsikosketuksia. Tästä tarkempi postaus täällä.


To 14.5.
BAT-treenit Heiluvassa Hännässä, paikkana Haagan puisto. Ärsykkeinä kolme edestakaisin kävelevää ihmistä. Vielä opeteltiin metodia, mutta saatiin hieno treeni aikaiseksi.


Ke 20.5.
Treenikohteena Netta, paikkana Puistola. Omatoiminen BAT-treeni, jossa Netta toimi ihmishäiriönä. Loppujen lopuksi varsinaiseksi häiriöksi muodostuivatkin puistossa leikkivät lapset.

Kuva: Sara

To 21.5.
Heiluvan Hännän toiset BAT-treenit, Haagan puistossa edelleen. Ärsykkeinä kaksi eri tavoin liikkuvaa ja liikkumatonta ihmistä sekä kaikki muut puistossa liikkuvat ihmiset ja koirat. Hienotaitava piskini Nobi!


Pe 22.5.
Treenikohteena Jutta, paikkana Viikki. Ekaksi rinnakkainkävelyä. Noppa muisti heti, mistä on kyse: namitäti on täällä taas, joskin uudennäköisenä ihmisenä! Ei kestänyt kauaakaan, kun se syöksyi Jutan kädelle hakemaan namia. Käsikosketuksia pariin otteeseen, minkä jälkeen Jutta käpälöi Noppaa ja syötteli sille namia. Noppa oli lunki jätkä. Rakastui uuteen namiautomaattiinsa, mutta tuli hienosti vierelle pötköttelemään "tauolle". 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jos sull Lysti on

Suuri Tavoitepostaus