Marraskuisia kuulumisia


Onpa blogin päivitys taas jäänyt. Elossa kumminkin ollaan! Viime päivien ohjelmaan on mahtunut tavanomaisen arjen lisäksi reissut Helsingin Koirauimalaan ja Ojankoon agilitykisoihin.

Keskiviikkoiltana lähdettiin ESSien porukassa polskimaan koirauimalaan, ja olipa paikalla ihan oma hovikuvaajakin. Loistavista uimakuvista siis kiitos Hanna Pietiläiselle! :) Noppa pääsi neljä kertaa altaaseen: kolmesti liivien kanssa ja kerran ilman. Uittaja kokeili myös heittää Nopalle palloa, ja uimaripoikahan hyökkäsi pallon perään. Hirmuisan kiva reissu oli! Toivottavasti päästään myös uudestaan uimahommiin, uinti kun kuitenkin tekee koiralle(kin) tosi hyvää. Ja Noppa jopa taisi tykätä, ei se ainakaan vastustellut altaaseen menoa. Uittajan mukaan Nopalla on hyvä uima-asento ja oikeanlainen uintitekniikka -taitava jätkä!! :)


Räiskis pallon perään!!

Tänään käytiin Nopan Mysi-siskon ja Janitan kanssa Ojangossa katsomassa aksakisoja, ja ennen kaikkea kisoihin osallistuvaa Ansa-äippää. Taitavalta kolmosluokkalaisten meno näytti! Noppa jaksoi olla turistina tosi hyvin, ihan viime metreillä meinasi keskittyminen herpaantua ja paikalla ei enää olisi malttanut pysyä. Kiva oli siskolikkaakin nähdä, ja hyvin sujuivat leikit edelleen yksiin.


Mysi ja Noppa
"Kuinka otetaan nätti ja edustava sisaruspotretti."
Noppis

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia