Uusia huudeja

Meri!!

Kolme ja puoli viikkoa ollaan ehditty asustaa uudessa osoitteessa. Hiukan haikeaa oli jättää taakse vanhan kodin huikeat lenkkeilymaastot, mutta onneksi uudet lenkkipolut peittoavat vanhat ihan kuus nolla. On merenrantaa (vähän, mutta kuitenkin!), jätemäkeä, golfkenttää, valtavasti kävelyreittejä, vähän metsääkin, heppoja (ja sekös vanhaa heppatyttöä ilostuttaa), pk-kenttää ja vanhaa linnoitusaluetta. Takaovesta pääsee suoraan lenkkipolulle, eikä päivän lenkkien aikana tarvitse ottaa yhtään askelta asvaltilla, jos ei välttämättä halua. Ja mikä parasta - Hamlet ja Hugo (joka täytyykin pian esitellä blogin lukijoille!) asuvat nykyään ihan parin kilometrin päässä!
Muuttopäivänä Noppa oli Hamletilla yökylässä. Ihan hyvä ratkaisu, sillä puikkonokka oli Hyvin Huolissaan koko pakkausoperaation aikana, ja edelleen myös tavaroiden purkaminen oli myös Hyvin Huolestuttavaa. Josko hänet vaikka unohdetaan pakata mukaan!

Ensimmäinen viikko uudessa kodissa oli Nopasta lenkkejä lukuunottamatta tyhmä. Joka yö se heräsi puhisemaan rappukäytävän äänille, ja pitkään piilossa ollut närästys alkoi oireilla oksenteluna. Se onneksi hoitui lyhyellä pepcid-kuurilla, ja ensimmäisen viikon jälkeen on yötkin saatu nukkua rauhassa. Stressaavaa tämä muuttaminen siis paitsi ihmisille, niin myös koirille!


Talossa asuu jonkin verran koiria ja lapsia ja paljon mummoja. Pihassa nähdään aiempaa kotia enemmän porukkaa, ja täällä Noppa saakin hyvää siedätyshoitoa siihen, että ihmiset saattavat vaikka puhua toisilleen. Rappukäytävässä ja pihassa moikataan (mainitsemisen arvoista, sillä sitä ei tosiaankaan harrastettu aiemmassa kodissa!).

Edelleen pöhistään muutaman kerran päivässä (onneksi ei enää yöllä!) käytävän kolahduksille - reaktiivisuus tämän suhteen on selvästi yhteydessä siihen, kuinka paljon Noppa on saanut aktiviteettia. Olisi kuitenkin hyvä saada kitkettyä tuo pöhinä kokonaan pois - vinkkejä otetaan siis vastaan! :) Samaten ajattelin, että kunhan tässä on kunnolla kotiuduttu ja joulutohinat hoidettu alta pois, niin uuden vuoden kunniaksi aloitetaan vihdoin ovikelloprojekti ja testataan, oppiiko aikuinen koira olemaan haukkumatta sille ;)


Yhtä kaikki, meidän on täällä tosi hyvä olla! <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia