Ilo irti vapaasta viikonlopusta!

Nyt vietetään maaliskuun ainutta vapaata viikonloppua. Siispä otettiin Nopan kanssa vapaudesta ilo irti!

Lauantaina tuli urheiltua oikein urakalla: kolme tuntia lenkkeilyä + agilitytreenit, joista tuleekin nyt taas useamman viikon tauko. Lauantai aloitettiin pitkällä fleksilenkillä golfkentällä ja pitkin merenrantaa. Treenilämppänä toimi iltapäivällä puolen tunnin kävely laina-autolle, ja sama matka käveltiin illemmalla sitten takaisin kotiin. Treenien jälkeen hyödynnettiin valoisaa alkuiltaa ja Noppa pääsi rälläämään kolmisen varttia Sporttiksen ihanissa metsämaisemissa.

Aamulenkillä sorsatapaaminen!

Treeneissä tosiaan kaahotettiin pitkästä aikaa. Rata oli meille ihan liian hankala, ja vielä hankalammaksi se muuttui, kun korvasin radalla olleet kontaktit putkilla. Keskityttiinkin siis ihan lyhyisiin, 3-4 esteen pätkiin, niin saatiin edes jotain onnistumisia aikaiseksi. Sain myös juosta ihan hullun paljon ja kovaa, ja silti olin myöhässä, haha. Onnistuttiin kuitenkin vauhdikkaassa persjätössä sekä muutaman toiston jälkeen myös kaukaa takaakiertoon lähettämisessä. Jee!

Meidän toisella treenipätkällä hylkäsin radan ihan suosiolla, ja keskityttiin pitkästäpitkästä aikaa keppeihin. Ja kyllä, taas kerran tuli todistettua se, että (pitkätkin) tauot tekee Nopalle ihan älyttömän hyvää. Aluksi tehtiin pitkät kepit kaikilla ohjureilla, mutta koska Noppa fokusoi hyvin itse pujotteluun eikä ollut ohjureista millänsäkään, niin poistettiin ohjureita aika reippaalla kädellä. Lopuksi Noppa teki tosi hienoja keppejä niin, että vain alussa ja lopussa oli kaksi ohjuria, ja lisäksi keskellä yksi. Tein kepeillelähetyksiä eri kulmista (ensi kerralla muistettava tässä se kellotauluidea!), juoksin reippaasti Nopan edellä ja jäin tarkoituksella myös sen taakse. Taaksejäämiseen Noppa selvästi reagoi, mutta kepitteli kuitenkin kepit loppuun saakka, vaikka vilkuilikin taakse. Etupalkka siis kehiin tässä! Mutta summasummarum: älyttömän taitava pätevä huikea keppi-Noppa! <3

Juvanmalmi = melkein kuin Lapissa olis! <3

Olipa siis pitkästä aikaa älyttömän kivat treenit ja paljon hienoja onnistumisia! Treeneistä tosiaan olikin sitten hyvä suunnata pienelle metsälenkille ihaniin maisemiin ja pakkaseen :)

Lauantai-iltana Noppa oli aika väsynyt. Sunnuntaiaamunakaan sillä ei ollut mikään kiire mihinkään, mutta aamulenkille oli silti lähdettävä, sillä Mia oli tulossa pitkästä aikaa hieromaan pikkujätkän. Hierominen oli tällä kertaa Nopasta vähän tylsää, ja loppua kohti se yritti oikeinkin omatoimisesti lopettaa touhut ja tarjota mielummin lelujuttuja Mialle. :D Pääsääntöisesti se oli kuitenkin oikein mallikelpoinen tyyppi. Hiukan oli selässä jumeja, jotka Noppa osoitti mullekin murmuttamalla jumipaikoissa. Superliukkaalla talvella on varmasti osuutensa jumien synnyssä, mutta onneksi mitään isompaa ja kipeämpää paikkaa ei Nopasta löytynyt :)

Loppusunnuntai me aiotaan viettää sohvalla! Hissukseen täytyy kyllä ulkonakin käydä käpöttelemässä, kun keli on mitä hienoin. Ihana vapaa viikonloppu, seuraavaa odotellessa! :)

Terveisiä metsästä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia