Kaikkea sitä


Sitten viime kirjoituksen on puuhattu taas kaikenlaista mukavaa. Isoimpana ja mukavimpana juttuna toki se, että nyt Noppa jo tykkää Nutusta! <3 Heillä on pitkin päivää, erityisesti iltaisin ja aamuisin, kunnon leikit käynnissä, ja väsyneinä voivat hyvin nukkua vieretysten. Parhautta!

Nuttu täyttää huomenna 11 viikkoa. Kasvugalleriasta löytyy dokumentoituna Nutuskiinan kasvua. Tällä hetkellä se vetelee huimassa 24 cm ja 2,3 kg mitoissa, mikä vastaa n. 8,5 viikkoista Noppaa. Saapa nähdä, minkä kokoinen tyyppi Nutusta oikein tulee!

Ruoka on kumminkin Nutusta hyvää, erityisesti liha, jota se pistelisi poskeensa vaikka kuinka. Pelkkää nappulaakin on kuitenkin tässä elämässä luvassa, joten sitäkin opetellaan syömään yhtä suurella ruokahalulla.

Viikko sitten maanantaina tavattiin Nutun kanssa Hertta- ja Tiuhti-siskoja, ja perjantaina Tiinan voimaeläintä, anteeksi siis Voima-nimistä lappalaispojua. Voima on Nuttua pari viikkoa nuorempi, mutta painaa jo melkein puolet enemmän kuin Nuttu :D Voima-treffien jälkeen Nuttu kutsuttiin vielä käymään Saran työpaikalla, jossa jo jokseenkin uupunut pikkueläin matkasi sylistä syliin, pusutteli ja torkahteli välillä. Reipas tyttö!

Nuttu alla, Hertta päällä

Tiuhti ja Nuttu

Voima ja Nuttu

Ensi viikolla Nöttis täyttää jo 12 viikkoa, ja sen kunniaksi se pääsee sekä ekoille rokotuksille että pentujen tutustumiskäynnille Trimmikseen. Mennään tottakai Stockalle, koska hienot neidit ruukaa käydä siellä ;)

Koiran taidoista Nuttu osaa jo kulkea hihnassa, istumista treenataan tällä hetkellä. Se nukkuu öitä jo paremmin, en itseasiassa edes muista, koska se on viimeksi herättänyt. Nuttu on matkustanut bussilla, käynyt Hugon ja Hamletin luona kylässä, ottanut ihmisvieraita vastaan kotona, kuullut tietyömaan kolinoita ja ollut kotona yksin. Huomenna on edessä ihkaensimmäinen kokonaisen työpäivän mittainen yksinolo, sillä tähän asti olen saanut soviteltua työvuorot niin, ettei ihan kasituntisia päiviä vielä ole Nutulle tullut. Mutta huomennapa tulee ja arki alkaa! Yksinolossa ei toistaiseksi ole ollut sen suurempia pulmia, kun osaa vaan ajoittaa lähtönsä niin, että Nuttu jää raukeana pureskelemaan dentsua/puruluuta.

Kerran yksinolo ei tosin mennyt ihan putkeen: 15 minuutin kauppareissun aikana Nuttu oli ilmeisesti säikähtänyt keittiön ikkunan takana painepesurin kanssa hääriviä työmiehiä, kiivennyt pentuaitauksestaan pois ja pujahtanut koiraportin läpi makkariin Nopan kanssa. Kerrankos sitä.

Noppaa nolotti tämmönen ihan valtavasti.

Nopan kanssa käytiin eilen Kivikossa I-HAHin möllirallytokossa. Vettä satoi niin, että kotiin päästessä ei ollut kuivaa kohtaa missään vaatteessa. Sadevaatteethan on aika yliarvostettuja... Noppa ei ihan kamalasti rakastanut sadekeliä ja näytti ketutuksensa hiihtämällä korvat luimussa ja silmät sikkarassa, mutta yhdessä tästäkin selvittiin!

Rata ei todellakaan ollut meidän parhaasta päästä. Sade ketutti, ja olin valmistellut Nopan huonosti, joten heti tokalta kyltiltä (360 astetta oikeaan) napattiin -1tvä. Lisäksi eteentulo vähän nostaa Nopalla kierroksia, joten sen jälkeiset kolme liikettä -3hau. Loppuhuipennukseksi taisin palkita Nopan ilopompulla just ja just maalikyltin kohdalla, josta tuli arvostelupaperiin maininta. Pistesaldona kamalasta laamaradasta huolimatta 90/100, ja napattiinpa me vielä tuomarinpalkinto iloisesta yhteistyöstä. Jotenkin tämä "iloinen yhteistyö" jaksaa naurattaa mua, koska paremmalla kelillä ja paremmin valmistautuneina me pystyttäisiin triplastikin iloisempaan suoritukseen, enkä itse nähnyt meidän suorituksessa mitään mainitsemisen arvoista iloa. Joka tapauksessa ilmoittautumisrahat tienattiin palkintoruoan muodossa takaisin! :D

Sunnuntaina mennään toisiin möllirallyihin, ja eiköhän sen jälkeen ole vuorossa virallisiin kisoihin ilmoittautuminen.

Paras ystäväni Noppa ja Nöttösen sätkivät takakintut <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia