Viime viikonlopun touhuja


Viime viikonloppua vietettiin koirien kanssa kolmisin kotosalla. Piti viettää iisi viikonloppu ilman ohjelmaa, vaan kuinkas sitten kävikään... Kahdet pentutreffit Nutulle ja yhdet möllirallyt Nopalle, hupsista.

Lauantaina Nutun kalenterissa oli pentutreffit puoli viikkoa vanhemman cockerspanielitytön kanssa. Nuttu tykkää juosta ja cockeri olisi mieluusti paininut, mutta pienen tovin toistensa leikkitapoja ihmeteltyään pikkupiskit päätyivät suvereeniin komboon: ensin juostaan ja sitten painitaan, ja homma toistettiin lukemattomia kertoja.


Sunnuntaina treffikumppanina oli vuorostaan jo useamman kuukauden vanhempi chihupoika. Liekö syy ollut lämpimässä säässä vai leikkipaikan valtavissa hanhenkakka-apajissa, mutta leikit eivät ihan irronneet. Muutaman spurtin pikkutyypit ottivat, ja sitten aika kuluikin yhdessä nuohoten.


Vaan olipa tosi kiva juttu, miten hyvin Nuttu pysyi messissä! Leikkiniityllä oli auringonottajia ja frisbeenheittäjiä, joista osa kulki tosi läheltä, mutta Nuttu tyytyi vaan katsomaan ohikulkijoita, vaikka kovasti ihmiset olisivatkin kiinnostaneet.

Sunnuntaina oli vuorossa myös viime viikon toiset rallymöllit Nopan kanssa, jee! :) Tällä kertaa kisailtiin Taitoa Tassuihin -koirakoulun tiloissa Etelä-Suomen Seropien järjestämässä kilpailussa. Erityisen iloinen olen siitä, miten lunkisti Noppa odotteli omaa vuoroaan häkissä/hihnan päässä isossa odotushallissa, joka oli täynnä muita koiria ja ihmisiä. Kilpailurata oli rauhoitetussa hallissa, jossa ei muita koiria ollut.

Paremmin meillä meni kuin edellisissä rallymölleissä, vaikka pistesaldo jäikin vähäisemmäksi. Tällä kertaa tienattiin pisteitä 85/100, joista -3 haukkumisesta, -2 kokonaisvaikutelmasta haukkumisen takia ja -10 tvä väärästä rintamasuunnasta. Tässä vaiheessa ei voi kuin todeta, että ohjaaja saisi tosiaankin luvan opetella säännöt, koska -10 tvä olisi vaihtunut -3 liikkeen uusimiseksi, mutta väliäkös noilla pisteillä. Sijoituttiin neljänsiksi ja saatiin tuomarilta kommenttina "hieno hihnankäyttö, siisti ja tarkka rata, olette taitavia!". Erityisesti nämä kommentit lämmittivät mieltä.


Asenne oli paremmin kohdallaan tällä kertaa, vaikka haukkumista vielä tulikin. Tällä kertaa haukut osuivat kuitenkin kylttien väliin (paitsi yksi) :D Eiköhän me seuraavan kerran suunnata virallisiin rallyihin, kun homma pääpiirteissään toimii, ja mietitään tuota haukkumisasiaa tässä samalla.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia

Joko tämä voisi riittää?

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia