Rally-tokokoe 3.9. Kivikossa


Viime viikon sunnuntaina kävimme tosiaan minun ja Nopan ensimmäisessä yhteisessä virallisessa kokeessa! Lajina rally-toko, paikkana Helsingin Kivikko ja tuomarina leppoisa Heikki Palosaari. Reissuseuraksi saatiin sekä Jaakko (jolle kiitos videosta) ja Sara (joka napsi postauksen kuvat) sekä tietysti Nuttu-Huttu. Paikan päällä törmättiin myös Tiinaan ja Kuruun, jotka napsivat avoimesta luokasta sijoituksen, ja Amandaan ja Aidaan, jotka saivat alokasluokasta koularin, jee! :) Nöttö pääsi vähän painimaan Voiman kanssa, josta olikin kasvanut jo aikamoinen jässikkä; lisäksi riehukaveriksi löytyi samanikäinen terrierilapsonen :)

Jostain syystä mua ei jännittänyt etukäteen - paitsi sitten koeaamuna. Mutta ihan turhaan tuli jännitettyä, kaikki meni nimittäin hirmuisen hienosti! Kisakirjan varmennus ja Nopan mittaus sujuivat ihan leikiten, Noppa oli nippanappa alle 40 cm. Rataan tutustumiseen maltoin käyttää aikaa ja oikeasti ajatella niitä meidän kynnyskohtia, ja rata tuntui tutustumisvaiheessa oikein kivalta ja reippaalta.Ja yhtäkkiä oman vuoron koittaessa ei enää jännittänytkään. Me taituroitiin rallyuramme paras tulos ALOHYV 93 p.Yksi -3 haukkumisesta, loput neljä pistettä lähtivät kokonaisvaikutelmasta, syynä myöskin haukkuminen. Tämä olikin jo etukäteen tiedossa, että haukkuja sieltä tulee pääsemään, joten yhtään ei tulos harmittanut. Varsinkin, kun ilman haukkumisia oltaisiin saatu täydet 100 pinnaa, eli periaatteessa osattiin täydellisesti ;)

<3 Loppupomppu <3
<3 Loppupalkkana rakas nahkarukkanen <3

Noppa teki hommia kovin reippaasti ja iloisesti, me oltiin radalla yhdessä ikiomassa kuplassamme.

Haukkumiselle täytyisi kyllä jotain tehdä - vinkkejä anyone? :)

Nöttö pärjäsi kisamaskottina mainiosti. Se otti iisisti, oli rohkea ja reipas, moikkasi kun sai moikkauksia ja katseli meininkiä lunkisti. Sai kovasti ihmettelyjä ja kehuja, että miten se on noin rohkea sheltti.

Alokasluokan shelttiedustus: Aida, Noppa ja Maskotti.

Loppuun vielä video radasta:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia

Joko tämä voisi riittää?

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia