Hyvää ja kaunista

Itsenäisyyspäivän aamuna 2018

Hei hoi joulukuu! Uusia työtuulia on nyt takana parisen viikkoa, ja yhtä pitkä aika on edessä häämöttävään joululomaan! :) Uudet työkuviot ovat tarkoittaneet koirille 5.45 herätyksiä arkiaamuina, ja täytyy kyllä sanoa, että kovin innokkaita herätyskelloja ne eivät ainakaan vielä ole olleet ;D Koirien yksinolopäivät venyvät nykyään järjestään sinne 7-8 tuntiin, mikä toki aluksi tuntui ikävältä (aiempi vuorotyö mahdollisti koirille lyhyempiä päiviä yksin), mutta onneksi nuo eivät ajankulua taida oikein ymmärtää. Ja toisaalta päästään ajoissa, joskus jopa ennen pimeän tuloa, lenkille, ja vapaat illat (ja viikonloput) tuntuvat ihan luksukselta.

Viime viikonloppuna oltiin Nutun kanssa huippisleirillä Hurtta Areenalla. Perjantai-iltana ohjelmassa oli huippumielenkiintoinen luento mentaalivalmentautumisesta, ja lauantaina päästiin treenaamaan, kuulemaan ruokintaluentoa (joka oli myös ihan super!) sekä asettamaan tavoitteita seuraavalle treenijaksolle.

Treenit sujuivat ihan ok, ei mitenkään tavallisesta poiketen. Nuttu ei ihan lämmennyt vieraalle kouluttajalle, mutta pystyi kuitenkin hyvin tekemään hommia sen suurempia häiriöitä ottamatta. Suoraan menemistä pitäisi selvästikin treenata enemmän; loppusuoratreenissä Nuttu oli ihan ihmeissään, kun putkesta pitikin jatkaa tykittämistä suoraan, eikä tarvinnut kääntyä mihinkään. Samoin lisää treeniä vaatii hyppyeste mun liikehäiriössä.

Aamu valkeni huippispäivänäkin, ja tässä vaiheessa poskettoman aikainen herätyskään ei enää harmittanut :)

Tänään käytin koirat Sporttihurtalla uimassa. Tai siis Noppa ui ja Nuttu tärisi surkeana seinän vieressä, josta kävin aina välillä nostamassa sen altaaseen syömään nameja. Kyllä luulen nyt, että uintiharrastus jääköön Nopan omaksi jutuksi; Nuttu voi mun puolesta tutustua vesielementtiin mökkirannassa ihan ilmaiseksikin ;) Mutta voi miten Noppa tykkäsikään! <3

Loppuvuoden ohjelmassa meillä on enää parit agilitytreenit (+ omat treenit siihen toki päälle) Nutun kanssa, ja parin viikon päästä suunnataankin auto kohti Etelä-Karjalaa ja sieltä matka jatkuu joulun jälkeen tuttuun tapaan Äkäslompoloon.

Hauskaa pikkujouluaikaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia