Epikset & hampaiden hoitoa

Käytiin Nutun kanssa viime sunnuntaina HSKH:lla epiksissä, ja jumaleissön että mini oli pätevä! Hän ei yhtään ottanut nokkiinsa VALTAVASTA hälystä ja ahtaista tiloista, vaan kipaisi kaksi vallan mainiota pätkää, joista leikkaa-liimaa -tekniikalla saisikin jo puhtaan radan aikaiseksi. Kiva oli itsekin päästä kunnolla juoksemaan! Seuraavat epikset onkin jo puolentoista viikon päästä Niinulla :)

Tänään molemmat koirat kävivät poistattamassa hammaskiveä. Nutulla oli hammaskiveä runsaasti poskihampaissa ja muualla kohtalaisesti. Nutgun hampaat & ikenet olivat erittäin hyvässä kunnossa. Nopalla oli runsaasti hammaskiveä kaikkialla. AlaM3-poskihammas todettiin puuttuvaksi (eriskummallista, että sitä ei aiemmin olla huomattu?). Joissain hampaissa oli jo iänkin mukanaan tuomaa värjäymää, mutta muuten kaikki hampaat ja ikenet olivat silläkin hyvässä kunnossa.

Nuttu painoi edelleen 5,0 kg, ja Nopan paino oli 7,6 kg. Ell kehui molempien koirien hyvää kuntoa ja sopivaa painoa; erityisesti Nopan paino kastraatiosta huolimatta oli erittäin hieno juttu. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia