Elossa ollaan!

Täällä ollaan, no worries! Paljon on juttuja tapahtunut viime viikkojen aikana, eikä blogin päivitys ole ollut ihan ensimmäisenä mielessä :) Jos tästä nyt taas kuitenkin ryhdistäytyisi ja kertoisi pitkästä aikaa kuulumisia.


Pari viikkoa sitten vietettiin viikonloppu Inkoossa shelttileirin merkeissä. Paljon kivaa ja uutta opittiin ja koettiin, mutta leiristä ajattelin vielä myöhemmin raapustella ikioman päivityksen.

Viime viikonloppu vierähti maalla siskoni yo-juhlien merkeissä. Noppa ei juhlissa mukana ollut, vaan vietti aikaa Siirin ja Selman kanssa kotona juhlien ollessa mökillä. Tätini Papu-porokoiran kanssa N ei enää viihtynyt lainkaan, vaan lähinnä pelkäsi sitä ja väläytteli siksi hampaitaan. Yllättävää. Toisaalta viikonloppuun mahtui myös muutama hyvä ihmiskohtaaminen, kun Noppa alun pelkorähinöiden jälkeen uskalsi lopulta mennä nuuskuttelemaan sukulaisia.


Tämän viikonlopun Noppis vietti Sirpa-kasvattajan hoivissa. Hyvin oli kaikki mennyt, nyt on kotona umpiväsynyt pikkupiski.

Muuten on aika kulunut pitkälti töiden parissa, joten olen ehtinyt puuhailla Nopan kanssa ihan hävyttömän vähän yhtään mitään. Kimppatreeneissä ollaan käyty viimeeksi monta kuukautta sitten, eikä kotonakaan olla juuri treenailtu. Frisbeen heittely on ollut päivittäisten lenkkien lisäksi ainut aktiviteetti. Jospa sitä tästä pikkuhiljaa taas treenailujenkin kanssa ottaisi itseään niskasta kiinni...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia