Kesäiloja

Helle on täällä! Se tarkoittaa tukahduttavan kuumaa kämppää, hikisiä ja unettomia öitä, turhautumista ja ärsytystä, kuumissaan läähättävää koiraa ja sen suihkuttamista. Toisaalta helle tarkoittaa myös pitkiä ja ihania iltalenkkejä, jääpalojen rouskuttelua ja uimareissuja. Puolensa kaikella, mutta kyllä ainakin minä tunnustaudun enemmän talvi- kuin kesäihmiseksi.Nyt ollaan jo neljänä peräkkäisenä päivänä päästy käyttämään Noppaa uimassa! Maanantaina Noppis pulahti pikkuiseen puroseen, kun käveltiin Viikin treeneistä kotiinpäin. Tiistaina uimaretket suoritettiin Haltialassa Tiinan ja lappalaispoikien kanssa lenkkeillessä. Eilisiltana testattiin Vantaanjokea ja tänään hyödynnettiin ihan_aavistuksen_viileämpää_säätä ja retkeiltiin Jakomäkeen Pitan ja Ellan kanssa. Ensin koirat saivat rallatella metsässä, sitten leiriydyttiin rantaan ja uimarit polskuttelivat oikein urakalla.

Haltiala.
Tikkurila.
Jakis.
"Voitko heittää sen kepin jo??"
Noppa kohtasi itseään suuremman vesipedon.

Kommentit

  1. Mysi aloitti juoksun.. Harmittaa, kun se vaikuttaa niin uimareissuihinkin, kun pitäisi osata valita sellainen ajankohta, että ranta ei ole tupaten täynnä. Ja poikapuoliset uimakaveritkin nyt hetken pois laskuista. Juuri olin ajatellut ehdottaa teille joku päivä yhteistä uimareissua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan Mysi, kylläpä se ajankohdan valitsi :/ toivottavasti uimakelit pysyis vielä pitkään hyvänä, niin ehdittäis yhdessäkin uimaan!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia