Vain elämää, ei sen enempää

 Justiinsa tuota otsikon kertomaa, ei mitään muuta tällä hetkellä. Leppoisaa kesäeloa, koiraystäviä, pitkiä lenkkejä. Treenailua toki myös. Perustamani Nopan treenisuunnitteluvihko on antanut uutta pontta tähän!


Treenihommissa ajankohtaisia juttuja ovat mm.
- luoksepäästävyys: ostin kosketuskepin, tarkoituksena on jotenkin (suunnitelmat vielä vähän auki, vinkkailkaa jos on ideaa/kokemusta!) opettaa Noppa kepin avulla koskemaan vierasta ihmistä käteen. Johonkin kohtaan sitten vihjesana, jotta koira tajuaa, että kyseessä on tää tervehtimistemppu.
  
Onko blogin lukijoilla ihmisarkoja koiria? Miten niille on opetettu luoksepäästävyys? :)

- paikkamakuu: uutena ideana on saada Noppa pitämään pää maassa paikkiksen aikana. Tällä toivon, että muiden koirien kuikuilu vähenisi. Kieltämistä en oo kokenut omaksi jutuksi, eikä se oikein tunnu toimivankaan. Ongelmana on kuitenkin omien aivojen riittämättömyys, en oikein keksi, miten tämä homma kannattaisi aloittaa. Vinkkejä? :)

 Viikonloppuna saimme yökylään ihanaiset Paavon ja Sannin. Lauantai-iltana käytiin pitkä lenkki Jakomäessä, aikomuksena oli väsyttää koirat uiskentelulla, mutta jokainen hiekkakuoppa oli tupaten täynnä ihmisiä ja koiria. Tyydyttiin siis vain metsärallatteluun ja kotimatkan kävelemiseen.

  


Helteet (joskaan nyt ei sellaista ole, on vain tukalan painostavan kuuman nihkeä sää, en yhtään tykkää :/ ) tuntuvat rassaavan omistajan lisäksi myös koiraa. Paavon ja Sannin vieraillessa hoksasin, että Nopan lämmönsietokyky on huomattavasti alhaisempi kuin kahden karvakaverin -liekö tiheällä, paksulla ja mustalla karvalla osasyynsä asiaan...

Millaisia keinoja teillä on lievittää koiran tukalaa oloa? Noppa on päässyt (omasta mielestään joutunut) tarvittaessa suihkuun, minkä lisäksi ollaan pyritty uittamaan sitä aina mahdollisuuksien mukaan. Uusinta uutta, kerrassaan hottia jopa (heheh) ovat jääpalat, joita olen antanut Nopalle usein lenkin jälkeen mutusteltavaksi. Nesteytyksestä ollaan huolehdittu sekoittamalla ruoan joukkoon vettä, mitä normaalisti ei tehdä. Lisäksi lenkeillä kulkee mukana vesipullo, koska juominen nyt vaan tuntuu olevan siistimpää ulkona kuin sisällä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia