Koilavauvva!

 

Aamu alkoi leikkitreffeillä pikkuruisen Norriksen kanssa. Norris on 15 viikkoa vanha shelttieläin ja asuu meidän lähistöllä yhdessä kolmevuotiaan isosiskonsa Lilon kanssa. 


Tosi hienosti Noppa oli pikkukoiran kanssa! Ei yhtään alistamista, nylkyttämistä (mitä se vielä muutama kuukausi sitten olisi ihan hyvin voinut tehdä...) tai muuta ilkeilyä. Vain sulassa sovussa ruohon syömistä, ilohepulispurtteja ja kuonolla tökkimistä.
Leikkituokio päättyi vaan vähän ikävästi, kun leikkiniityn ohi ajeli mopo. En olisi ikinäikinäikinä sopinut treffejä tuohon paikkaan, jos olisin tiennyt, että tuossa viereisellä kävelytiellä saa mopotkin ajaa. Onneksi mopopoika hoksasi pysähtyä Noppiksen ampaistua perään, muuten olisi koira pinkonut perässä vaikka kuinka kauas. Asiaankuuluvasti Noppa ei myöskään antanut heti kiinni, liekö ollut vähän nolostunut tempustaan, vaan kävi ensin rähisemässä hihnassa olleelle isolle koiralle (...) ja luimistellen tuli sitten luo. Oma moka siis täysin multa! Ei kumminkaan muistella pahalla eikä ärsytyksellä, vaan palataan kivoihin kuvatuksiin. Olihan leikkikamuista otettava ihan posetkin:

Norris 15 viikkoa
Noppa 1,5 vuotta
Liikuttava parivaljakko, kerta kaikkiaan. Toivottavasti tavataan pian uudestaan ja nähdään Lilokin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia