Lomatunnelmaa


Loma on alkanut! Sunnuntai-iltana saatiin auto lainaan, ja maanantaina suunnattiin aamulenkille Haltialaan. Se on kyllä ihan täydellinen paikka, erityisesti arkiaamuina, jolloin saa kuljeskella ihan kaikessa rauhassa näkemättä ketään toista kulkijaa. Napattiin frisbeekin ulkoilemaan, ja siitäkös Noppa nautti. Harmi vaan, että sää oli sangen harmaa, niin kuvatkaan ei oikein onnistuneet...Maanantaina haettiin iltapäivällä Ruotsista palaava siskoni lentokentältä ja ajeltiin sitten loman viettoon maalle. Täällä ollaankin sitten seuraavat kolme viikkoa, ai että <3 Hyvää hermolepoa kaupungin hälystä sekä minulle että koiralle.


Tiistaina Noppa ehti jo aiheuttaa sydämentykytyksiä häviämällä kesken metsälenkin kuin tuhka tuuleen. Ei se minkään eläimen tai hajun perään täysiä singahtanut, harhautui vain matkasta, ja yhtäkkiä sitä ei näkynyt eikä kuulunut. Puolen tunnin päästä - kun olin jo ehtinyt hälyttää siskonkin etsintäjoukkoihin mukaan, etsinyt puhelimesta eläinlääkärin numeron valmiiksi ja suunnitellut, miten ihmeessä kerron Helsinkiin jääneelle Jaakolle, että ei ole Nobia enää - pikkukoira tallusti tomerana polkua pitkin meitä vastaan. "Ai terve, täälläkös te oottekin!" Itkuhan siinä tuli. Kopeloin tyypin läpikotaisin, mutta eipä ollut mitään hätää. Tuli vain tehtyä vähän pidempi lenkki.

Ai miten niin on nukkumaanmenoaika?
Tänäänkin aamulenkillä mulla pääsi pari ärräpäätä (oikeastaan vain yksi, kun en enempää ehtinyt sanoa :D). Ajeltiin aamulla mökille hakemaan tuikkuja ja metsäilemään. Noppa nappasi jonkun hajun (ei selvästikään mitään tärkeää, koska Siiri ja Selma eivät reagoineet siihen mitenkään) ja yritti juosta pystysuoraa kallionseinämää ylöspäin. Pari kertaa se sieltä mätkähti maahan, kunnes tajusi kiertää loivempaa rinnettä ylöspäin, ja samantien se olikin jo tulossa takaisin mun luokse: varmaan ainakin neljämetrisen kallion laella. Ehdin sanoa "no voi perkele", kun Noppa jo liisi sieltä hienossa hyppyasennossa alas ja matka jatkui. Ja taas kopeloitiin, ja taas vältyttiin kolhuilta. Muuten se kulki tällä kertaa hienosti messissä :)Riemua ja vauhdikkaita tilanteita on siis riittänyt! Niitä ja paljon muuta löytyy muuten myös perinteikkäästä shelttijoulukalenterista, käykäähän kurkkaamassa!Riemukasta joulun odotusta blogin lukijoille! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia