Tavarataivas

Meidän pikkuperheen elämä on viimeisen viikon ajan ollut tositosi kummallista. Noppa ei nimittäin ole kotona! Osaapa olla hassu fiilis. Noppis jäi viime viikonlopun landereissulla Siirin ja Selman hoteisiin kyläilemään, sillä me Jaakon kanssa suunnattiin nenämme kohti Ruotsia ja siellä odottavaa siskoa. Keikuttavaisen laivareissun jälkeen ollaan muutama päivä vietetty nyt kahdestaan kotona, ja tiistai-iltana Noppa vihdoin saapuu hovikuljettajansa (=Helsinkiin työmatkalle tuleva iskä) kyydissä takaisin kotiin.

Koiraikävää suunnattiin lievittämään Koira2014-tapahtumaan Messariin itsenäisyyspäivänä. Ja olihan meillä ajatuksena hiukan laihduttaa pankkitilejäkin... Taas tuli huomattua, että ei ole meikäläisestä näyttelyharrastajaksi: shelttikehän laidalla jaksettiin viivähtää vartin verran, kun yksissä tuumin huokaistiin ja päätettiin häipyä Hesburgeriin :D

Itse näyttelyn kiertely jäi siis meillä varsin vähäiseksi, mutta onnistuttiin silti kuluttamaan Messukeskuksessa melkein koko päivä. Koiratanssikilpailusta ehdittiin näkemään vain puolitoista voittajaluokan freestyle-esitystä ja palkintojenjako (jossa vilahti tuttujakin, paljon onnea Nadja ja Flow! :)). Sen sijaan huippujännä flyballkilpailu naulitsi meidät katsomoon koko kilpailun ajaksi. Käytiin myös katsomassa agility- ja temppunäytöksiä, ja luonnollisesti myös ostosten tekeminen vei iiiiison osan ajasta!

Saalis.
Puolessa välissä ostoskierrosta sanoin Jaakolle, että eihän meillä ole vielä oikein mitään, ja yläpuolella onkin sitten nähtävissä tuo "ei paljon mitään"... :D Puolustukseksi sanottakoon, että varmaan puolet noista tavaroista on ilmaisnäytteitä ja kaupanpäällisiä.

Pure natural on ollut meillä toimiva nappulamerkki. Se tuntuu jakavan kovasti ihmisten mielipiteitä ja käyttökokemuksia laidasta laitaan, mutta itse en (eikä Noppakaan) löytänyt mitään valitettavaa. Iänikuisen kana-nappulan sijaan otettiin tällä kertaa messutarjouksesta mukaan sensitive-sarjan lohipohjaista nappulaa.

Myös Maukkaalla oli pakasteita tarjouksessa, ja napattiin mukaan naudan jauhelihaa, possun palalihaa sekä lohta. Kaupan päälle saatiin pussillinen possun saparopaloja. Mush ei tapahtumassa myynyt lainkaan tuotteita, mutta heidän pisteeltään saatiin kuitenkin alennuskuponki Vaisto-pulliin. Kuponki tulee ehdottomasti hyödynnettyä joululomaostoksilla, kun lähdetään maalle! :) Lisäksi saatiin maistiaiseksi (Nobille siis) kuivattua naudanmahaa.

Dentsuja nyt tietenkin piti ostaa, Nopalle oma boksi ja ässäkoirille oma. Siirin ja Selman joululahja siis hankittu! ;) Joltakin pisteeltä sai kakkapusseja tosi halvalla, ja kaupan päälle vyöhön/hihnaan kiinnitettävän kotelon niille. Hauhauchampionin pisteellä osallistuttiin taas perinteikkääseen kilpailuun (aiemmin on pitänyt tunnistaa koirarotuja, ja tämmönen kävelevä koirakirja oli vähän pettynyt, kun tällä kertaa sai vaan pelata koiramaista hedelmäpeliä!), ja Jaakko voitti siitä Nopalle puruluita. Lisäksi saatiin lohdutuspalkinnoksi seinäkalenteri ensi vuodelle sekä ateriapatukoita. Aikamoista, tommosista koskaan kuullutkaan.

Ja pitihän sitä nyt koirapojalle joululahjakin ostaa. Päädyttiin loppujen lopuksi tuollaiseen oranssiin rapisevaan pehmokuutioon. Sopivan hiljainen meidän korville ;) Lisäksi ostin Nopalle toisen frisbeen, kun kahdella frisbeella on kumminkin helpompi harjoitella kopin ottamista kuin yhdellä.

Nyt on siis paitsi koira (toivottavasti, sehän ei vielä tiedä näistä tuliaisista...), niin myös omistaja tyytyväinen! Aiemmin rästiin jäänyt Koiramme-lehti toissa kesältä napattiin matkaan, samoin kuin Caniksen näytenumero (jos jotakin arpajaisvoittoa kovasti toivon, niin Caniksen vuosikertatilausta!).

Ja sitä paitsi, kun näistä tavaroista nyt tuli puhe. Hymy on herkässä myös Saran ja Hampun antaman joululahjan takia:

:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia