Veljekset kuin bestikset

Viikonloppukylässä meillä olivat Sanni ja Paavo. Sattuneesta syystä (=Sanni maastoutui kainaloon) kuvia on vain veljeksistä.

Mitä? Oliks asiaa?
Samalla ovenavauksella kyläilijöiden lähtiessä sisään astui Flunssa, jonka johdosta olen viettänyt kokonaista kaksi (2!!!) päivää tekemättä mitään. Paitsi kävin eilen koulussa. Ja tänään koirapuistossa. Ja molempina päivinä olen treenannut Nopan kanssa sisähommia. Mutta noin muuten mittään en oo tehnynnä. Ottaa päähän.

Eilen kaivettiin tokohommat pitkäaikaisesta naftaliinista. Kaukoja ja noutojuttuja, molempia kaksi settiä. Kaukojumppaa alkajaisiksi, namin metsästys on Nopasta kivaa ;) Istu-maahan-istu -sarjaa hiukan muunnellen n. puolen metrin etäisyydellä. Täpäkät vaihdot ja asenteesta 10+. Välillä toki piti mielenvirkistykseksi kierähtää...

Noutokapulan kanssa kapula suussa liikkumista, sivulletuloa eri kulmista ja pari kapulan palautusta. Pätevä piski! Pitäisi enää saada pitävämpi ote kapulasta.

Team Korvakeisarit
Tänään lähdettiin viettämään aikaa koirapuistoon. Vajaa tunti hipsuteltiin ja haisteltiin, tehtiin pari takaakiertotreeniä valotolpan kanssa, heitettiin muutama onnistunut frisbeekoppi ja tutustuttiin muutamaan koirakaveriin. Parhaat rallit syntyivät vuoden ikäisen labbisnartun kanssa.

Takaakierrosta: Käyttääkö ihmiset siinä jotain käskyä, vaiko vain kehonkieltä? Eri puolilta kiertämiselle omat käskyt? Me ollaan treenailtu varmuuden vuoksi takaakiertoa vain vasemman kautta, käskysanalla kierrä. Oikean kautta kiertämiselle tulee sitten eri käsky, takaa.

Iltajumpaksi halusin tänään hetken mielijohteesta alkaa opettaa Nopalle laatikkoon menemistä. Koska en löytänyt sopivaa laatikkoa, tyhjensin sekalainen tilpehööri -korin (ja nyt ne tilpehöörit ovat sitten missä sun sattuu...). Päätähtäimenä olisi saada Noppa menemään omaan lelukoriinsa, joka on tätä treenikoria vielä pienempi. Ja onhan noitakin koiria, mitkä asettelevat tassunsa pakasterasiaankin...

Joka tapauksessa, tarjoamisen kautta lähdettiin ja nopeasti Noppa hoksasi. Kahden n. 3 minuutin treenipätkän jälkeen ollaan siinä tilanteessa, että takajalat ovat korissa näpäkästi ja aina välillä toinen etujaloistakin käy siellä. Jatketaan joku toinen päivä, sen verran rankkaa aivo- ja kroppajumppaa tuo on!

Herrat kohta 2 vee.

Kommentit

  1. Meillä on vain yksi käsky takaakierroille, takaa :) Tehtiin alusta asti molempia puolia samalla käskyllä eli se tarkoittaa vain yleistä kiertämistä.

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi teillä, liityin lukijaksi! :)

    sheltinkanssa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia