Yhteistyössä Faunatar: YrttiTarha pellava-camelinaöljyJo ennen joulua saimme Faunattaren postipaketin, joka sisälsi pullon uutta öljyä meille testattavaksi. Pitkä joululoma maalla ja alkuvuodesta Noppaa vaivannut maha venyttivät kuitenkin öljytestin aloittamista, mutta nyt se on vihdoin tehty!


YrttiTarha on Faunattaren uusi tuotesarja, johon kuuluu erilaisia lemmikin terveyttä ja hyvinvointia tukevia tuotteita. Koirille tuotemerkin takaa löytyy kotimainen pellava-camelinaöljy, joka koostuu pääosin kylmäpuristetusta pellavaöljystä, mutta jossa on myös hiukan camelinaöljyä säilyvyyden parantamiseksi. Nopan ruokavalioon on jo pidemmän aikaa kuulunut jokin öljyvalmiste, joten tottahan tämäkin uutuus oli testattava.

Erityisesti kotimaisuus on vahva valttikortti meidän taloudessa, ja sen vaatimuksen YrttiTarhan öljy täyttääkin. Toinen iso pluspiste tulee näppärästä annostelumekanismista. Pumppupullo on mielestäni kätevämpi kuin perinteinen puteli, josta öljy kaadetaan, koska ainakin itse onnistun sellaisen kanssa tuhraamaan vähän turhan usein. Lisäksi perheen isäntäkin saattaa erottaa koiran öljyn ihmisten vastaavasta... ;) Paljon reissaavalle perheelle pumppupullo voi toki olla hankalamman muotoinen pakata matkaan mukaan.

300 ml:n pakkauskoko sopii meille, mutta isompien karvakuonojen kanssa elävät saattaisivat kaivata myös isompaa pulloa. Toisaalta, kuluupa öljy nopeasti loppuun, eikä tarvitse huolehtia sen säilyvyydestä :)

Nopan turkissa ja ihossa en ole YrttiTarhan öljyyn siirtymisen jälkeen huomannut muutosta aiempaan. Edellisillä öljykokeiluilla turkki on pysynyt kiiltävänä ja tassunpohjat pehmeinä, ja sama linja on jatkunut tämänkin öljyn kanssa. Ilmeisesti myös öljyn maku miellyttää meidän syöppöä, sillä ruokakuppi on tyhjentynyt ihan entiseen malliin :D

"Noppa, onko hyvää öljyä?" "JOO ON, joko saa lisää???"

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia