Synttäripoju


Leikkilassie, korvahönö, hapsiainen Noppa-poju täytti eilen maanantaina kokonaiset neljä vuotta! Iso mies jo, ihan aikuinen koira. Aikamoista.

Kuten kuvioon sopii, Noppa tietenkin biletti kokonaiset kaksi päivää. Sunnuntaina kylässä kävivät Hugo ja Hamlet. Tarjolla oli kaurapuuro-kalkkunakakkua possunsuoli-kynttilöillä varustettuna (ks. kuva). H&H lahjoivat Noppaa vihreällä sammakkolelulla, jonka toinen silmä lähti jo irti.

Oikeana synttäripäivänä bileet vain jatkuivat! Kotona Noppa sai herkutella pupunkorvalla ja treenata kurre-temppua, ja iltaa jatkettiin vuorostaan Hampun ja Hugon luona. Siellä Noppa paitsi toimitti virkaansa leikkisetänä, myös kertoi Hugolle, että raollaan olevasta ulko-ovesta voi hyvin mennä ulos (ei hätää, sankarit olivat kateissa ehkä 10 sekuntia), ja tuhosi lukemattoman määrän cavapoikien puruluita. Kunnon aikuisbileet siis!


Ylläolevassa kuvassa Noppa esittelee silmiään. Eiku siis toista synttärilahjaansa, superkestävää Bumia. Se on vielä ehjä! Sen Noppa myös itse saalisti sanomalehden sisältä ja kantoi heti olkkariin jyystettäväksi. Hyvä lelu kaikin puolin siis!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia