Alkuvuoden kuulumisia

Viimeinen kuva koko laumasta otettiin jouluaattona 24.12.2017 <3

Kootusti hiukan alkuvuoden kuulumisia lähes reaaliajassa, kun muut postaukset tältä vuodelta ovat tulleet enemmänkin throwback-hengessä :D

Nopan kanssa ollaan käyty ruhtinaalliset 2 kertaa treenaamassa agilityä ja kerran rallytokoa. Agitreeneissä tehtiin viimeksi ensimmäistä kertaa keppejä osana rataa, ilman ohjureita, ja nyt taitaa olla niin, että Noppa osaa. Toki se vaatii vielä paljon vahvistamista, ettei keskittyminen herpaannu liian aikaisin, mutta varsin pätevästi se hakee kepit ja pujottelee hyvällä draivilla. Super-Noppa <3 Myöskin puomi me nykyään osataan. Enää esteistä pitäisi opetella A ja keinu, ja ratatreenissä tehdä häiriötreeniä. Todella toivon, että päästään ja uskalletaan tämän vuoden puolella epiksiin luomaan omia kisarutiineja ja harjoittelemaan kisaamista! :)

Viime viikolla käytiin Kompassilla rallyn ratatreenikerralla. Pääteemana pidin meidän treenissä hiljaisuuden ja kierrosten pysymisen maltillisena ja kas, tehtiin ihan hiljaa koko rata! Toki se vaati paljon palkkaamista, mutta tästä se lähtee rallattelukin taas. Oon oppinut, että itse mun täytyy olla superrauhallinen, antaa käskyjä hiljaa ja eleettömästi ja rauhoitella koiraa kehumalla rauhassa, jotta pakka pysyy kasassa ja Noppa hiljaisena.


Nuttu ei ole treenannut mitään. Yllätys? Molempien koirien kanssa ollaan jumppailtu tasapainotyynyn kanssa ja ilman, ja yritetään pitää tämä nyt ihan viikoittaisena rutiinina.

Viime viikonloppuna N&N olivat Sirpa-kasviksella yökylässä. Noppa sai muutaman huomautuksen reissuvihkoonsa, mutta keskusteluhetkien jälkeen oli niin kilttiä ja kainaloista poikaa ettei parempaa löydy. Ja Nuttu nyt vaan rakasti kaikkea ja kaikkia. Hirveesti oli hänellä kavereita ja puuhaa siellä, hän kävi myös hiihtämässä!


Nuttu tekee ehkä juoksuja. Jo kuukauden verran se on nuollut itseään ja pissaillut tavallista enemmän. Noppa on välillä sen hajuista normaalia kiinnostuneempi, ja viikonloppuna Nutun Rio-veli oli myös osoittanut suurta kiinnostusta Nuttua kohtaan. Katsellaan, miten ja mihin suuntaan tilanne tästä etenee, ja milloin voidaan ottaa käyttöön tyylikkäät turkoosi juoksupöksyt :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia