Nuttu yksvee ja muita sankareita!


Nuttu juhli perjantaina 27.4. ensimmäistä synttäripäiväänsä. Tylsä päivä taisi olla, kun isäntäväki oli töissä, eikä Nötöä viihdyttämässä, mutta onneksi loppuviikonlopuksi hän pääsi poikakaverinsa Leevin & Luka-herran luo yökyläilemään. Sunnuntai-iltana kotiin hakiessa oikein näki, että oli ollut hauskaa. Naama oli sellaisessa virneessä, ettei tosikaan, ja väsymys oli melkoinen.

Vuoden ikäinen Nuttunen on 33 senttiä ja 5,5 kiloa täyttä kultaa. Ihan viimeisen parin kuukauden aikana, juoksujen alkamisen jälkeen Nuttu on selvästi aikuistunut ja saanut massaa kilon verran. Hoikka se on edelleen, mutta ei enää pentumaisen hontelo.

Nuttu on hassunhauska ilopilleri, jolle aurinko paistaa pääsääntöisesti aina. Se on tyytyväinen kaikkeen, mitä ikinä tapahtuukaan. Juuri tänään, kun vetelehdin rankan työputken jälkeen sängyssä useamman tunnin, Nopan ja Nutun välinen ero tyytyväisyydessä tuli selvästi esiin. Siinä missä Noppa käpertyi jalkoihin ja tyytyi kohtaloonsa, että nyt vaan huilataan eikä tapahdu mitään kivaa, Nuttu puolestaan tuhisi tyytyväisenä kainalossa. Välillä se kiipesi päälle pussailemaan ja tiedustelemaan, tehtäiskö jotain hauskaa, mutta kun mitään ei tapahtunut, se käpertyi onnellisena ja elämäänsä selvästi tyytyväisenä mahdollisimman lähelle minua.

Paljon onnea rakas Nutuskiina; olet parasta, mitä ihmiselle voi tapahtua!!! <3


Myös etälaumassa on juhlittu viikonlopun aikana, kun Selma täytti eilen 12 vuotta. Meidän vanhus <3 Siitä on Siirin poismenon jälkeen tullut sosiaalisempi tyyppi ja se tulee usein hakemaan rapsutuksia tai muuten osallistuu touhuihin. Ainua se jaksaa leikittää entiseen malliin, mutta muuten se tuntuu ja vaikuttaa olemukseltaan selvästi vanhemmalta kuin Siiri samanikäisenä. Mieli ja kroppa kuitenkin toimivat, eikä mitään sairauksia ole, joten hyvin Sepi-mummo porskuttaa edelleen menemään :)


Jos Siiri eläisi, se täyttäisi tänään 15 vuotta. Siiri oli viidestä Liehkun C-pennusta viimeisenä pystyssä. Toinen veljistä poistui tästä maailmasta jo useampi vuosi sitten, ja molemmat siskot sekä toinen veli viime kesänä ja syksynä muutaman kuukauden sisään. Siiri eli parhaan mahdollisen elämän ja oli paras mahdollinen koira <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia