Mitäs me lomalaiset

Tänään on vietetty parin viikon kesäloman viimeistä päivää. Meillä ei ollut lomalle mitään suuria suunnitelmia, mutta jälkikäteen katsottuna huomaa, että onhan me tehty vaikka ja mitä!Ensimmäinen lomaviikko vietettiin mökillä. Koirista parasta, kun saa luuhata päivät pitkät vapaana! Sää oli jo hiukkasen syksyinen; hellelukemiin ei (onneksi) päästy enää, mutta onneksi oli myös aurinkoisia ja lämpimiä hetkiä, niin Noppakin pääsi polskimaan!Helsinkiin palattiin siis loman puolivälissä, ja sitten olikin ohjelmassa huippiksen aloituspäivä ja Nutun ekat aksatreenit! Helsinkiin saimme myös pariksi yöksi perheenjäseniä yövieraiksi, ja sekös jos jokin on koirista superiisiistiiiparasta. Lisäksi ollaan treffattu Hamppua&Hugoa (mikä meidän koirista on hauskaa, Hampusta ja Hugosta ei niinkään).

Muuten on keskitytty kuluttamaan vanhoja tuttuja lenkkipolkuja (johan niitä viikossa ehtikin jo tulla ikävä!), mutta perjantaina hypättiin bussiin ja huristettiin Espoon Kalajärvelle lenkkeilemään Tremanskärrin luontopolulle yhdessä sukulais- ja kaverikoirien kanssa.
Mukana reissussa olivat Nopan rakas Paavo-veli sekä wannabe-sheltti (+ maailman hauskin spanieli!) Sanni ja Sirpa-kasvattaja koirineen (ihanat tätikoirat Hilla & Kaisa sekä valloittava Nopan & Paavon puoliveli Udo). Olipa meillä hauska lenkki, ja superhienosti tulivat kaikki koirat juttuun keskenään! :)

Oi, hyvä hyvä loma! Seuraavaa odotellessa! Huomenna takaisin töihin ja koirillakin alkaa taas arki. Onneksi Nutun agitreenit ovat aina maanantaisin, niin viikon alussakin on jotain mitä odottaa :D


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia