Hej Esbo!


Taas on muutettu! Edellisen kerran muutettiin loppuvuodesta 2016 Helsingin sisällä, ja tällä kertaa muutto suuntautui naapurikaupunkiin. Kuten edelliselläkin kerralla, Noppa on tälläkin kertaa stressannut uudesta kodista ja joka paikan vallanneista muuttolaatikoista. Närästystä/oksentelua ei tosin tällä kertaa ole ollut, mutta aikamoista pöhinää rapun äänille kyllä. Ja myös yöllä. Mutta olipa helpottavaa lukea vanhasta muuttopostauksesta, että yöllisiä pöhinöitä oli edellisenkin muuton yhteydessä. Nyt suunnitteilla on kuitenkin hommata tyypeille haukunestopannat, sillä jonkin verran ne mölisevät myös yksin ollessaan. (Ei liity muuttoon, vaan tekivät sitä myös vanhassa kodissa.) Mutta katsellaan nyt ensin tämä alkujärkytys alta pois :)

Nuttu on ollut ihan huipputyyppi. Yleensäkin ihastelen sen sopeutumiskykyä uusiin paikkoihin, mutta tässä muuttorumbassa ihastukseni on kasvanut ihan uusiin sfääreihin. Tyyppi etsii muitta mutkitta pienen kolon jostain laatikoiden ja vaatesäkkien välistä ja nukahtaa siihen tyytyväisenä. Toki Nopan pöhinät vähän myös tarttuvat, ja kyllä Nuttu haukkuu myös omatoimisesti, että ei sekään mikään puhtoinen pulmunen ole.

Uusia huudeja

Uusi koti on meren rannassa, niemennokassa. Hyvä on kulkijan täälläkin kulkea. Vajaan viikon kokemuksella voin myös sanoa, että aina tuulee, mikä kivasti helpottaa hellepäivienkin ulkoiluja. Kovin montaa lenkkireittiä täällä ei kyllä ole, eli kun samojen polkujen kuluttaminen alkaa kyllästyttää, täytyy ajella muualle lenkkeilemään.

Ennen muuttoa ehdittiin viettää juhannusta mökillä. Koirat niin tykkää olla siellä, kun saavat vapaina marhata ja touhuta omiaan. Nuttu ei yleensä meinaisi antaa kiinni, kun pitäisi lähteä autolla sieltä pois... :D

Muuttoviikon maanantaina käytin molemmat tyypit Viivin kraniohoidossa Kirkkonummella. Ei ollut isompia jumeja kummallakaan, jes! Vähän kyllä jännitti, mitä niistä Lapin reissun jäljiltä löytyisi, kun viime vuonna jumeja tosiaankin oli... Nopalla oli tutut kireydet rintarangassa, mutta aukesivat helposti. Nutulla puolestaan oli nenässä toispuoleisuutta, mutta niin vaan saatiin nokkakin suoraan. :D

Ainiin, tämmöstä näin myöskin:Jännää! :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia