Hellehulinoita

Helleheinäkuuta on vietetty pitkälti mökillä. Mökin pihakeinussa kilahti myös puhelin, kun saatiin muutaman päivän varoitusajalla peruutuspaikka Hyvinkään rallytokokilpailuun. Onneksi suunnitelmissa oli muutenkin siirtyä viettämään loppulomaa kotiin, joten niinpä me otettiin paikka vastaan.

Lauantaina 27.7. käytiin siis Nopan kanssa starttaamassa ekaa kertaa avoimessa luokassa, ja saatiin tulokseksi AVOHYV 84-pisteellä. Hyvä me! :) Kierrokset pysyi jälleen kerran melko sopivalla tasolla, eikä radalla ollut yhtään eteentuloa, jotka nostattaa eniten kierroksia. Ja käsimerkin avulla Noppa myös seisoi, vaikka se ei sitä varsinaisesti oikein osaakaan :D


Sunnuntaina 28.7. oli puolestaan Nötöskän koitosten vuoro, kun suunnattiin metsästämään näyttelytulosta Vermoon, jossa järjestettiin Eukanuba Summer Show. Aikataulut myöhästelivät ja hellettä piisasi +35 asteen molemmin puolin, mutta mepä selvittiin neljän tunnin (odottelu-)urakasta kunnialla ja Nuttu sai avoimesta luokasta sen kaivatun H:n! :)

Tuomarina oli oikein ihana tanskalainen rouva Charlotte Höier, joka saneli Nötöstä oikein tunnistettavan ja kattavan arvostelun:

Far too small and underdeveloped 2 year old. Totally out of coat. She is too fine all over. Narrow head. Very big ears. Rounded skull. Nice expression. Very narrow chest and body. She moves very narrow as expected. Beatiful colour.

Huraa!

Bonusraitana pentupentu <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia