Mätsärihommia

© Sara
Tänään käytiin taas treenailemassa kopelointia ja kehäkäytöstä, kun Cavaljeerit järjestivät mätsärin Koivuhaassa. Alun perin ajattelin, että mennäänpä mukaan vain kannustamaan Hamppua, mutta päätin sitten kuitenkin ilmoittaa myös Nopan. Hyvähän sitä kopelointia on treenata, vaikkei näyttelyissä ikinä enää tullakaan käymään.

© Sara
Reissu noudatteli tuttua kaavaa: kehään, sininen nauha, kehään, kiitos ja heihei. Mutta mulla oli tällä kertaa mukana kehässä taitava pikkumies, joka kesti nätisti pöydälläkin! Vähän vaan jännitti, eikä korvia tohtinut liiemmin näyttää, mutta mitäpä siitä. Iloinen fiilis jäi.

© Sara
Reissun tarkoituksena oli myös harjoitella häkissä odottamista. Alkuprotestoinnin jälkeen Noppa jäikin sinne ihan mukavasti, mutta ei kyllä yhtään osannut rauhoittua sinne esim. syömään luuta.

Nenäkkääni.
Porukan varsinainen yllättäjä oli Hamppupamppunen, joka pokkasi punaisen nauhan ja päälle päätteeksi vielä sijoittui pienten punaisten neljänneksi! Kyllä me Nobin kanssa hurrattiin moista menestyjää. Joillekin tuollainen on kuulemma ihan arkipäivää...? :D


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia