Zeniä x 2


Kaksi zen-kurssikertaa on taas takana ja raportit kirjoittamatta. Viime viikolla treenattiin sisällä Heiluvan Hännän tiloissa ja keskityttiin petitreeniin. Hyvin Noppa hoksasi alkaa tarjoamaan haluttua käytöstä ja suoritusmoodi jäi päälle tauollakin, kun se itsepintaisesti halusi mennä makaamaan samaan paikkaan, missä peti oli hetki sitten ollut :D On mulla pätevä sankari!

Pedistä = pyyhkeestä on tarkoitus tulla Nopalle rauhoittumis- ja odottamispaikka. Siihen menosta haluan tehdä kannattavan jutun, niin että pedille menosta seuraa aina jotain hyvää: milloin pääsee vapauduttuaan hyppäämään pari agihyppyä tai juoksemaan putken, milloin saalistamaan nameja lattialta. Pediltä ei myöskään pääse pois, ennenkuin ottaa lunkisti, eikä kiihkoile poispääsyä.


Tänään treenattiin rauhassakatsomista sekä ihmis- että koirahäiriöllä. Vihjesanaksi on meille valikoitunut titta, ja sitä täytyy nyt arjessa muistaa viljellä. Noppa on oppinut tämän(kin) homman nopeasti ja hienosti (miten mulla onkaan noin viksu piski?!) Oman treenin jälkeen oltiin vielä häiriökoirakkona toiselle kurssilaiselle. Treenattiin ohituksia ja peräkkäinkävelyä. Musta on edelleenkin ihan pöhkö ajatus, että Noppa-sähikäinen pystyy olemaan häiriökoirana rähjäkoirille, mutta niin se vaan pystyy!


Treenikerran jälkeen käytiin vielä Saran ja Hamletin kanssa iltalenkillä ja Noppa jäi yökylästelemään Hamppulaan. Tällä viikolla sillä onkin kalenteri täynnä hommia! Tänään zen, huomispäivä Hamppulassa, torstaina siskoni tulee kylästelemään meille, perjantaina käydään laina-auton kanssa Purinalla aksailemassa ja illalla Noppis pääsee silmätarkkiin, lauantaina vietetään shelttipikkujouluja ja sunnuntaiksi ollaan varattu Saran ja Hamletin kanssa treenivuoro Sporttikselta. Huh, täytynee kohta ostaa Nopalle oma kalenteri, että pysyy kaikki sen menot ajantasalla! ;)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia