Synttäripimut

Huhtikuun kiireissä unohtui ihan päivittää etälauman synttärikuulumiset. Alkuviikko vietettiin kumminkin mökkimaisemissa, Siiri & Selma tokikin myös messissä, ja saatiin tyttösistä napsittua uunituoreita synttäripotretteja. (Älkää välittäkö taustan vaappuvasta Saimaasta - koirathan ne tässä on pääasia ;))




Tipitii-koira Siiri Liehkunen täytti vappuaattona 30.4.2016 jo 13 vuotta. Alkuvuoden terveyskuulumisiin ei ole juurikaan tullut lisättävää, eli meillä on ikäisekseen ihan superteräsmummo. Siiri rakastaa edelleen omaa ääntään ja ruokaa (en ole varma, kumpi on ykkösenä sen elämässä) ja jalka nousee lenkillä erityisesti silloin, kun Siiri saa olla vapaana. Ja melkein kaikki lenkit se lenkkeileekin ilman hihnaa. Supermummeli-Siiri! <3



Päivää Siiriä aikaisemmin eli 29.4.2016 vietti kymppisynttäreitään peikkokoira Selma Tiitiäinen. Selma on edelleen terve kuin pukki. Se elää omassa menninkäismaailmassaan tyytyväisenä ja ihmettelee maailman menoa. Selman elämän suurin ilo on ruoka (...), mutta myös satunnaiset hepulikohtaukset ja odottamattomat hellyyspuuskat kuuluvat Selman arkeen erottamattomasti.

Paljon onnea superässät! <3
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia