Touhujen viikko

Luihuinen

Fiksu koira ravistelee itsensä kuivaksi jo vedessä!

 Tämä viikko aloitettiin maanantaiaamun uimareissulla Firan montuille. Uintikausi siis virallisesti korkattu! Myöhemmin maanantaina huristettiin myös moikkaamaan kasvattajaa (ja grillaamaan, kiitos vielä!). Oli jokseenkin väsynyt koira illalla meillä...

Tiistai oli ansaitusti lepopäivä, kun maanantain hulinoinneista toipuminen otti aikansa. Keskiviikkona sen sijaan tartuttiin tokohärkää sarvista ja suunnattiin kimppatreenaamaan Heidin ja Särmä-mudin kanssa. Oli hyödylliset treenit, kerta kaikkiaan! Saatiin seuraa paikkikseen ja päästiin treenaamaan eriaikaisia käskytyksiä. Aika herkästi Noppa menee maahan väärän ihmisen käskystä, joten sitä täytyy treenailla enemmän. Perusasentoon se puolestaan nousi lähes poikkeuksetta vain mun käskystä.

Joka kevään pakollinen Voi kukka! -kuva

Paikkiksen ja käskytysten lisäksi treenattiin ylemmissä luokissa vastaantulevaa koirien luoksetuloa rivistä. Noppa oli ihan hämmästynyt moisesta, kun ei oltu aiemmin sellaista puuhattu. Mutta remmin mitalla se pysyi alkusählingin jälkeen kivasti, vaikka Särmä kutsuttiinkin vierestä luokse! Heidi kävi myös kopeloimassa Noppaa, mikä tällä kertaa sujui hyvin, ja Nopalla oli arastelun sijaan enemmänkin "hei anteeksi miksi tuut mun treeniä häiritsemään" -mentaliteetti. 

Torstaina taas huilattiin, koska perjantaina oli vuorossa Suuri Koitos: ihmisväen yhteissynttärit, joissa vieraana oli peräti 9 ihmistä ja 2 koiraa. Ihmisistä Noppa oli kahta lukuunottamatta tavannut kaikki, ja koiratkin (Hamppu ja Nyyti) olivat tuttuja. Kiva oli huomata, että nuo kaksi vieraampaakin ihmistä olivat Nopalle alkupöhinöitten jälkeen ok :) Koko ajan sen hermot pitävät paremmin ja paremmin vieraittenkin kanssa!

Saatiin vihdoin meidän parvekekin taas varastokäytöstä oikeaan käyttöön :) Noppa on uskollinen aamupalaseuralainen!

Perjantain juhliminen oli pikkusen verran rankkaa, ja jo illalla vieraiden vähentyessä Noppa alkoi pilkkiä. Lauantaiaamuna oli kuitenkin herättävä agitreeneihin, joissa meillä ekstrahaasteena olikin pieni vuoden ikäinen ihmistyyppi. Kauempaa katsoessa Noppa otti pikkutyypin touhut ihan lunkisti, mutta varmuuden vuoksi pikkukaveri oli aina äitinsä sylissä Nopan treenatessa. Noppa muuten myös ekaa kertaa ikinä odotti koko treenin ajan aidassa kiinni (eikä häkissä), ja oli siinä jopa rauhallisempi kuin häkissä!

Meidän treenit keskittyivät keppeihin. Alkuun rallatettiin pari kertaa neljän hypyn ja yhden putken muodostama suora, jotta saatiin pahimmat höyryt päästeltyä, ja sitten suunnattiin kepeille. Aloitin puolikkailla kepeillä ja palkkasin päästämällä Nopan putkeen. Ja voi hitsi kun sitä vauhtia alkoi löytyä!!! Noppa jo paikkapaikoin ihan oikeasti veteli slalomia, eikä vaan köpötellyt menemään. Seuraavalle kierrokselle kasasinkin sitten jo kokonaiset kepit, ja sama draivi jatkui. Paras ajatus vähään aikaan tuo putkipalkka!

Loppulauantai kuluikin Nopan osalta Nukku-Matin kanssa, ja sunnuntaiaamuna sängyn alta kömpikin taas entinen energiapommi. Päivä kului kuitenkin muissa touhuissa, mutta illalla suunnattiin sitten koko perhe + Hampun perhe Haltialaan iltalenkille.

Ensi viikko tuo tullessaan ainakin yhteislenkin Paavon ja Sannin kanssa, hierojakäynnin ja agilitytreenit. Kiva viikko siis taas tulossa :)

Kukkaispoika <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia