Vieraileva tähti

Näköjään huhtikuun kiireet jättivät jälkensä myös blogin puolelle: yksi ainut postaus koko huhtikuun aikana! Kiireet onneksi vähenevät mitä pidemmälle kohti kesää mennään :) Vappuviikonloppu hurahti tiiviisti töitä tehdessä, ja tänään maanantaina ollaan saatu nautiskella ansaitusta vapaapäivästä. Ja mikäs tässä on nautiskella, lämmintä piisaa +17 asteen verran ja aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta.


Pitkästä pitkästä aikaa suunnattiin nenämme agilitykentälle. Käytiin myös hakemassa kotipäivää viettävä Hamlet mukaan, ja lenkkeiltiin ensin tunnin verran, jonka jälkeen siirryttiin agin pariin. HAUn ulkokentille porotti aurinko kuin mikäkin, mutta tauot varjossa ja vesikuppi riittivät pitämään koirapojat tyytyväisinä.

Nopan kanssa treenailtiin pientä radanpoikasta, jossa hyppyjä ja putkia, ja erityishuomiota kiinnitettiin putkijarruihin ja hyppyjen välistävetoihin. Aika paljosti Noppa vielä kaarrattaa, ja käännökset voisivat olla paljon tiukempiakin, mutta eiköhän aika ja treeni tee tehtävänsä tämänkin suhteen. Lisäksi naksuttelin sille 2on2offia. Paljon on sen(kin) suhteen vielä tehtävää, mutta hyvällä mallilla ollaan.


Myös vierailija-Hamppu pääsi agilityhommiin. Putkeen se sujahti kuin vanha tekijä, ja pienet hypytkin sujuivat. Hauskaa itsellekin puuhastella välillä myös muiden koirien kanssa! Mieluusti puuhaan Hampun kanssa jatkossakin agilityhommia, mieli virkistyy meillä molemmilla. Suuri oivallus sen kanssa tänään oli se, että koko ajan pitää tehdä, ettei mielenkiinto herpaannu. Nopan kanssa taas pitää itse ottaa hyvinkin lunkisti ja rauhoittaa tilanne aina välillä, Hampun kanssa puolestaan ei voi hetkeksikään hidastaa. On se hauska spanjeeli <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia