Yhteistyössä Faunatar: Arden Grange partners appetite plus

 Faunatar muisti meitä tällä kertaa Noppaa erityisesti kiinnostavan tuotteen muodossa: saimme testattavaksi Arden Grange -koiranruokasarjaan kuuluvan Appetite plus -ravintoliemen. Mikä tahansa syötäväksi kelpaava, kyllä maistuu toivoo Noppa!

Appetite plus on kananmakuinen ravintoliemi, joka sopii kaikenikäisille koirille: esimerkiksi nirsoille koirille herättämään ruokahalua, pentukoirille helpottamaan siirtymistä emon maidosta penturuokaan tai vaikkapa sairaille koirille ehkäisemään aliravitsemusta. Ravintoliemi on lähinnä lisuke muun ruoan oheen, mutta sitä voi antaa myös sellaisenaan. Liemen koostumus on seuraava: kana (22%), kananmaksa (4%), kuivattu kananmuna, kalaöljy, hiiva, prebiotti (FOS).Arden Grange -sarjan koiranruokia kuvaillaan Faunattaren sivuilla luonnollisiksi ja vatsaystävällisiksi. Niinpä ravintoliemikään ei sisällä kummallisia E-koodiyhdistelmiä tai muuta maallikon päätä sekoittavaa. Siitä iso plussa!

Noppa testasi Appetite plussaa ensin osana tavallista iltaruokasatsiaan: loraus paksuhkoa kanalientä nappuloiden sekaan, ja jopa upposikin erinomaisesti. Melko voimakas kanan tuoksu ei pistänyt ihmisväkeäkään yökkimään, ja Nopan nenä ohjautui samantien kohti herkkutuoksuja. Hyvin näytti ruoka maistuvan (joskin se maistuu kyllä aina erinomaisesti :D).

Kesäkeleillä on ollut pienimuotoisena ongelmana saada Noppa juomaan agilitytreeneissä tarpeeksi. Intopiukkana radalle tähyillessään ja omaa vuoroaan odotellessaan se tuskin malttaa nenäänsä juomakupissa kastaa, ja oman suorituksen jälkeenkin se saattaa välillä käydä niin kierroksilla, ettei juominen kiinnosta. Niinpä jäädytin jääpalamuoteissa Appetite plussaa ja pistin muutaman palasen sitten juomapulloon. Vesikuppi tyhjeni hetkessä, ja pikkujuomaria sai ihan toppuutella, kun toinen olisi vetäissyt vaikka koko pullollisen kanaliemivettä kitusiinsa. Ehdottomasti siis otetaan liemi käyttöön ainakin tässä asiassa!

Mitä olisin itse kaivannut, niin a) pienempää pakkauskokoa (tai vaihtoehtoisesti useita eri kokoisia pakkauksia) ja b) suomenkielistä tuoteselostetta. Lähes 400 g painavaa purkkia sai tyhjentää useampana iltana, ja siitä riitti vielä paljon jäädytettävääkin, joten turhan iso purkkikoko satunnaista käyttöä varten. Toki, jos kyseessä on pelkän liemen avulla ruokittava sairastupalainen tai pentulaatikollinen lientä mussuttavia pentuja, on iso pakkauskoko pelkkää plussaa.

Mitä Noppa (ja kaksijalkainen) kiittää, niin herrrrrkullista ja luonnollista kanantuoksua, paksua lientä ja monia käyttömahdollisuuksia. Tämä liemi tulee olemaan meidän kesähellepelastus, josta askarrellaan varmasti useampiakin jäätelöitä Nopan viilennykseksi!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia