Oilin tokokurssin eka kerta

Tänään aloitettiin Lahdessa Oili Huotarin tokokurssi. Pikaisesti muutamia tämän illan asioita itselle muistiin:

  • Nopalla on hieno, hieno tekemisen meininki ja draivi. Se tekee hommia tosissaan hyvällä asenteella.
  • Seuraamisessa se haukkuu, koska se on epävarma siitä, mitä siltä vaaditaan. Meille tutuissa treeniympäristöissä (ulko-olosuhteet ja koti) haukkumista ei ilmene, koska ympäristö on tuttu ja turvallinen, mutta uudessa ja vieraassa halliympäristössä Nopan epävarmuus näkyy.
  • Oon opettanut perusasennon sille alusta alkaen vähän liian eteen. Tämä + seuraamisen epävarmuus saavat aikaan seilaamista seuraamispaikassa.
  • Noppa on oppinut, että seuraamisessa katsotaan mamman pärstää --> edistäminen ja pakan leviäminen.
  • Ollaan siis kaiken kaikkiaan edetty seuraamisen suhteen liian nopeasti (klassinen virhe...).
  • Back to basics: perusasennon oikea paikka namittamalla ja kehumalla paljon oikeassa paikassa. Nami kulkee hissillä housunsaumaa pitkin Nopan suuhun, eli en itse kurkota yhtään nähdäkseni Nopan naamaa. Sama siirretään seuraamiseen. Nopan pitää oppia, että seuraamisessa tarkoitus ei olekaan nähdä mamman kasvoja, vaan hengata mamman vasemmassa housunlahkeessa. 


Hieno ja oivalluksien täyteinen ilta siis takana. Lopuksi Noppa sai häröillä ja juosta kahdesti ruutuun piiiiitkästä matkasta (note to self: lelu/palkka ruudun takareunaan!) ja tehdä kaksi hienoa luoksaria vauhtipalkalla (note to self 2: lelu esille vasta kehun jälkeen, jotta kehu yhdistyy palkkaan).


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia