Kesähessujen kesäkuulumisia

Moikka! Pitkästä aikaa elonmerkkejä tältäkin suunnalta!Helle on totisesti hellinyt myös Helsinkiä, ja meilläkin sisälämpötila on huidellut siinä +28 asteen molemmin puolin, ulkolämpötilatkin samoissa lukemissa. Ollaan laamailtu siis ihan koko kesä.

Kotona on lenkkeilty pääosin aikaisin aamulla ja myöhään illalla, mutta nekin lenkit ovat pääsääntöisesti jääneet aika minikokoisiksi, sillä trooppisia öitä on riittänyt. Koirat ovat herkutelleet mehujäillä (kinkulla tms höystettyä jäädytettyä vettä) ja käyneet tahtomattaan suihkussa vilvoittelemassa. Vähän on myös retkeilty ja käyty ennen helteiden alkamista Uutelassa poimimassa tuliaisiksi valtava punkkikatras...Pari kertaa on ehditty myös mökkeilemään. Saimaan rannalla on liikuttu yhtä helteisissä lämpötilalukemissa kuin Helsingissäkin, mutta veden äärellä pääsee onneksi polskimaan aina halutessaan. Noppa onkin hyödyntänyt tätä mahdollisuutta runsain mitoin, ja Nuttukin on joutunut suorittamaan uimamaisterin tutkintoa. Uimisesta se ei vieläkään pidä, mutta edellisellä mökkireissulla se yllätti meidät kaikki plutaamalla oma-aloitteisesti rantavedessä pitkiä aikoja! Mökillä koirat ovat saaneet olla päivät pitkät vapaana, mikä on riemastuttanut niitä suuresti, ja lyhyillä metsäretkilläkin on käyty. Vielä yksi piiiiiitkä mökkireissu odottelee parin viikon päässä, kun päästään lomailemaan sinne viikoksi! Toivotaan, että tällä kertaa säät suosivat hiukan viime vuotta (joka päivä viikon aikana vesisadetta ja max. 15 astetta lämmintä) paremmin :)


Mökille on kuljettu junalla, ja junamatkat kahden sheltin kanssa ovat sujuneet superhienosti! Koirat on matkustaneet niin rennosti ja coolisti, että morjens!Hiki on tullut jo pelkästään treenihommia ajatellessa; jätetään ne suosiolla siis syksylle! Nutun agilitytreenit starttaavat muutaman viikon päästä. Noppa pääsee syys-marraskuussa rallytokokurssille, minkä lisäksi käydään sen kanssa satunnaisesti myös lappalaiskoirien aksatreeneissä. Syyskuun loppupuolella tähtäimessä on myös yksi rallykisa, josta toivottavasti saadaan se viimeinen alokasluokan tulos :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia