Nutun ekat aksatreenit


Nutun agilitytreenit starttasivat eilen, pitkän ja innokkaan odotuksen jälkeen! :) Treenaamme tämän kauden HAUn huippisporukassa young potentials -ryhmässä. Huippispaikka pitää sisällään viikottaiset ohjatut treenit (ihan huikeassa porukassa! :)) ja muutamia treeniviikonloppuja sekä mahdollisuuden osallistua lisämaksullisiin ekstrakoulutuksiin. Vajaan kuukauden päästä onkin jo luvassa superHAUkut-viikonloppu, johon mennään keinuklinikalle ja opiskelemaan juoksarien saloja.

Viime viikonloppuna oli huippiksen kick start -päivä, jossa päästiin tutustumaan treenikavereihin, kuulemaan luentoja mentaalivalmentautumisesta ja harrastuskoiran lihashuollosta sekä tekemään ryhmä- ja henkilökohtaisia treenisuunnitelmia. Me treenataan alkeisryhmässä, jossa ilahduttavan hyvin kohtaa mun omat ajatukset ja kouluttajien suunnitelmat: luodaan mahdollisimman hyviä pohjataitoja koiralle, opetellaan tekemään ja olemaan yhdessä, leikkimään ja hakemaan mieletöntä draivia ja tekemisen meininkiä.

Ekalla (tai meille ekalla; muut olivat jo aloitelleet viikko sitten meidän lomaillessa mökillä!) treenikerralla ei katsottukaan esteisiin. Tai Nuttu kävi kyllä katsomassa kaikkiin putkiin, mutta se ei varsinaisesti kuulunut päivän ohjelmaan :D Treenikerta pyhitettiin kahden (/useamman) pallon leikkiin sekä kuolleelle lelulle juoksemiseen, jotka molemmat Nuttu handlasi oikein hienosti, ja meillä oli superkivat leikit <3

Ekaa kertaa pääsin myös havainnoimaan, miten Nötö toimii halliympäristössä, kun paikalla on muita treenaajia, ja toisella puolella hallia tehtiin myös vauhdikasta ratatreeniä. Nuttu tuntuu Noppaan verrattuna niin helpolta (ja erilaiselta!!). Se keskittyi omalla treenivuorolla yhdessä tekemiseen, eikä kuikuillut muualle ollenkaan. Omaa vuoroa odottaessa se istui ja katseli ympärilleen, välillä haukahti ja marmatti, mutta lopetti käskystä.

On se vaan aika hauska pikkuinen <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia