Meillä on kaksi koiraa!


 Edustusta parhaimmillaan!

... joista toinen on kuitenkin vain hoidossa muutaman päivän ;) Silti, kaksi koiraa lähes koko elämäni omistaneena, huomaan, kuinka luontevaa on puhua koirista koiran sijaan. Cavapoika Hamlet toimittaa meillä toisen koiran virkaa omistajiensa lomareissun ajan.


Aluksi vähän jännitti, miten poikien yhteiselo sujuu. Tulisiko koko valveillaoloaika olemaan täyttä härdelliä, saisimmeko rajoitettua Nopan riehuntaa? Miten yöt ja koirien yksinoloajat sujuisivat? Yllättäen kaikki onkin mennyt hirmu hienosti. Noppa ja Hamppu eivät tosiaankaan riehu koko aikaa, vaan lepäilevät, nukkuvat ja puuhaavat myös omia juttujaan sulassa sovussa. Välillä tosin pitää tehdä kaverille hammastarkistus tai muuten vain käydä pusuttamassa. Yöt Hamlet on nukkunut meidän kanssamme makuuhuoneessa, ja vaikka vain koiraportti erottaa pojat toisistaan, ei öisin ole tapahtunut mitään sen kummempaa mekkalointia. Kuten ei ilmeisesti päivisinkään koirien ollessa keskenään, jolloin olemme sijoittaneet ne samalla tavalla kuin öisinkin. Yllätyksekseni olen myös saanut huomata, että Noppa ja Hamppu kulkevat lenkillä tarvittaessa yhdenkin ihmisen kanssa, eikä molemmille välttämättä tarvita omaa, henkilökohtaista taluttajaansa. Hienoa pojat! :)

 Hammastarkistus käynnissä.

Unten mailla <3

Noppa sai tassusiteensä pois tänään. Loppuviikosta tassu tuntui täysin parantuneen, mutta eilen Noppa ontui ihan selvästi. Emme varmaankaan onnistuneet rajoittamaan riehumista tarpeeksi :/ Side oli kuitenkin poistettava, koska määräaika meni umpeen, ja koska siteen reuna oli alkanut hiertää Nopan tassua. Ikävänä yllätyksenä havaitsimme, että hiertymä olikin hieman laajempi ja ulottui myös tassusiteen alle. Se vuotaa märkää, mutta toivottavasti paranee kotikonstein. Siteen pois ottamisen jälkeen Noppa ei ole juurikaan onnahdellut eikä muutenkaan varonut tassuaan, joten ehkäpä hiertymä tuntui ikävältä.Sisäsiisteyden saralla ollaan menty huima harppaus eteenpäin. Viimeisen reilun viikon aikana Noppa on tehnyt muistaakseni kerran sisälle kakat (koska vatsa löysällä) ja kahdesti pissat (koska olin itse liian hidas lähtemään ulos). Huimaa!

Keskiviikkoillalle olisi katsottuna Nopan uran ensimmäinen mätsäri Koneen kentällä Helsingissä. Joka tapauksessa menemme paikalle turisteilemaan, mutta tassun kunnosta riippuu se, ilmoitanko Nopan kehään asti. Jos hiertymä näyttää vielä kurjalta, siirtyy pikkumiehen mätsäridebyytti vielä eteenpäin. Jos taas jalka on jo paranemaan päin, mennään ilman muuta kehään. Kovin rankkaa liikuntaa kun kehässä tolloilu ei ole, enemmänkin koiraa väsyttävää puuhaa :)

Kommentit

  1. Ihana tuo nukkumiskuva! He siinä niin somasti ovat. <3

    Toivottavasti nopan tassupipi paranee kotikonstein!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia