Toipilasajan kuulumisia


Viikonlopun vietimme koko perhe Taipalsaarella mökkitunnelmissa. Tämän kesän kenties ainut yhteinen mökkiviikonloppu? Sitä ei siis tassuvaivakaan saanut pilata. Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli kyllä todella ihana, akkuja sai ladattua ja työasiat unohtuivat loistokkaasti mielestä. Vesi oli lämmintä ja mökillä nukkuminen on vaan niin täydellistä.

Etukäteen vähän jännitti, miten Noppa tulee pärjäämään mökkiolosuhteissa tassupakettinsa kanssa. Toisaalta jännitti myös se, kuinka päättömäksi sen meno voi pahimmillaan yltyä ilman runsasta vapaana juoksentelua ja lappalaisduon kanssa leikkimistä. Kävin ennen mökille lähtöä hakemassa apteekista reseptikipulääkkeen ja tassusiteen tekotarpeita varmuuden vuoksi mukaan. Junamatka sujui entiseen malliin hyvin, perille päästyään Noppa moikkasi Siirin ja Selman sylistä käsin eikä mitään sen suurempia riehumisyrityksiä nähtykään.


Yöt sujuivat hyvin ilman törttöilyjä. Ilmeisesti pientä koiraa voi väsyttää hurjasti jo pelkkä kokopäiväinen pihalla istuskelu ja muiden touhujen tuijottelu. Sisälle Noppa ei koko aikana tehnyt mitään, ja sama linja on jatkunut myös Helsingin kotona *kop kop*. Öisin ja yksinolon aikana olemme pitäneet Nopalla kauluria, muutoin emme. Eikä Noppa oikeastaan edes pyri repimään tassusidettä pois. Parempi silti pelata varman päälle.

Olen vähäsen surkea, huomaatko?

Tällä hetkellä Noppa on selvästi sopeutunut hyvin yllättäen kömpelöksi muuttuneeseen takajalkaansa sekä välillä kaulaansa kasvavaan kauluriulokkeeseen. Toistaiseksi mitään seinille hyppimistä ei olla vielä nähty, sitä siis odotellessa. Talon ympäri kävelyt pissatuslenkkeinä tuntuvat riittävän hyvin. Sisällä Noppa nakertelee luitaan, ruokailee välillä wc-paperirullan hylsystä ja harjoittelee uutta seiso-käskyä. Sunnuntai-iltana tassusiteen saa ottaa pois, jee!

Pusu <3

Eläinlääkärissä Nopan paino muuten oli 5,3 kg, eli selkeä painonnousu (+800 grammaa edellisviikosta) oli päässyt tapahtumaan. Ja siltikään Noppa ei ole mikään tankki, vaan hyvin sutjakka kaveri. Sairasloman ajaksi olemme toki vähentäneet ruoka-annosta hiukan, ettei ylimääräistä painoa pääse syntymään. 

Tulossa eläinlääkäristä.

Tilasin Nopalle ruokaa Lemmikkitalo.fistä. Pienenä mainospalana kerrottakoon, että Golden Eagle on samoissa hinnoissa kuin esim. 4Pets-liikkeessä (josta edellisen ruokasäkin hain), toimitus oli nopea, edullinen ja kätevä (perjantaina tilaus, maanantaina paketti odotti lähikaupassa) ja valikoima on huimaava. Parin ruokasäkin lisäksi tilasin dentastickejä kuukauden tarpeiksi sekä siankorvia. 

Kommentit

 1. Luulin jo kerran kommentoineeni tänne, mutta se on näköjään kadonnut tai jäänyt tulematta! No, uusiksi sitten.

  Tsemppiä toipilasajalle! Aina ei todellakaan ole helppoa pitää aktiivista nuorta pentua vaan levossa... Noppa on kyllä aika söpönnäkönen tyyppi!

  Me taidettiin nähdä teidät viime pe junassa? Mietin hetken, että on kyllä tutunnäköistä porukkaa, ennen kuin hoksasin kenestä taisi olla kyse! En sitten enää viitsinyt pomppia moikkaamaan, mutta olisi ehkä pitänyt. :) No, ensi kerralla sitten! Näköjään samoilla junilla kun välillä maallepäin kuljetaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, mä mietinkin silloin junassa että onpa tutun näköinen koira :) Ihan niin pro koiraharrastaja en ole, etteivätkö kaikki labbikset (ja toistaiseksi vielä sheltitkin :D) näytä mun silmään samoilta, mutta tällä kertaa katselin että ton täytyy olla joku tuttu!

  Toivottavasti törmätään uudestaan junassa/jossain muualla :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia