Metsään on tullut jo syys


Veden pinta jääriitteessä ja rantaheinikko kuurassa

Tänään kävimme Hamppu-cavan ja omistajiensa kanssa retkeilemässä Nuuksiossa. Oli ihana melkein-pakkaspäivä, iltakuudelta pois lähtiessämme mittari oli jo lähellä nollaa. Tosin kyllä siinä tarpoessa tuli ihan lämminkin! Antaa kuvien puhua puolestaan:

Tästä lähdettiin (C) Sara

Tähän lopetettiin

Tosin koiraraukat joutuivat makkaranpaiston ajaksi hieman kauemmas (C) Sara

"Joko saa pasteijaa??!" (tämä ja kaksi alempaa (C) Sara)


Kotona pieni retkeilijä näytti tältä

Eilen käytin Nopan urheilukoirahieroja Ulla Yläsaarella hierottavana. Noppahan on siis jo jonkin aikaa aina välillä peitsannut, omaan silmään koko ajan enenevässä määrin, mutta kumminkin hyvin satunnaisesti ja ilman mitään näkyvää syytä. Hierontakäynti oli sekä mun että Nopan ensimmäinen, ja mielenkiintoista olikin! Noppa rauhoittui hyvin hierontapöydälle ja pysyi kyljellään mun siinä rapsutellessa. Ei kuulemma mitään suurempia jumeja ollut missään, mutta selkä oli molemmilta puolilta hieman jumissa. Mennään vielä parin viikon kuluttua uusintakäynnille, koska aina eka hierontakerta ei kuulemma vaikuta vielä mitenkään.

Vitsit kun en muista, koska tuo peitsaaminen oikein alkoi. Miten siihen ei heti tullutkaan kiinnittäneeksi huomiota? Heinäkuussahan Nopan vasempaan pikkuvarpaaseen tuli murtuma, mikä kuulemma voi vaikuttaa paljonkin koiran liikuntaan. Jos Noppa on aristavaa varvasta liikkuessaan varonut, on kroppaan voinut tulla toispuoleisuutta ja tästä johtuen jumeja. Toisaalta taas peitsaaminen voi johtua myös rakennevirheistä. Mietinkin tässä, että voiko ehkä mahdollisesti hieman väärään asentoon luutunut varvas aiheuttaa peitsaamista, ts. voiko niin "pienellä" jutulla olla niin "suuri" vaikutus. Pitää ottaa seuraavalla hierontakäynnillä puheeksi!

Hieronnan jälkeen Noppis ja uusi takki

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia