Syysloman kotiläksyjä


Syyslomalla mulla oli aikeissa joka päivä puuhata jotakin agi-/tokojuttua. Haaveeksi jäi, yllätys sinänsä... Kolme kertaa ehdittiin treenailla: kahdesti hypyn tarjoamista, joka toisella kerralla alkoi jo sujuakin. Kerran tehtiin mökillä hyppytekniikkatreeniä. Vaan on se vaikea saada hyppyjen välit sopivan mittaisiksi! Noppa ainakin saman tien lennähtää kerralla parin hypyn yli, jos väli jää yhtään liian pieneksi.

Mutta voivoi, ollaan hirween hurjasti jälkijunassa näissä agipuuhissa! Kotiläksyiksi on saatu hypyn tarjoamista ja hyppytekniikkatreeniä (check!), 2on2offin alkeita (ei olla aloitettukaan) sekä takaakierron opiskelua (ei puhettakaan, että tätä oltais ehditty tehdä. Vaikka tarpeeseen tulisi ainakin ohjaajalle, jolle suunnat ja itsestä poispäin suuntautuvat asiat on olleet aina vähän hankalia :D). Vielä missataan tämän viikon treenikerta, joten läksymäärä vaan kasvaa. Puuuuh. Onneksi Noppa-sairaslomalainen kaipaa puuhaa, niin koko ajan enenevissä määrin voidaan kotona puuhastella.

Noppa-sairaslomalaiselle kuuluu hyvää. Yö nukuttiin yhdessä patjalla (kirjaimellisesti; oli allekirjoittaneella hiukan ahtaat oltavat), aamu kului pienessä pöpperössä (jep, elämänsä ekan kerran Noppa ei hinkunut mua heräämään, vaan veteli hirsiä kunnes herätin sen) ja iltaa kohden elo on reipastunut entisestään. Kauluri selvästi ahdistaa, joten ollaan pidetty sitä tosi vähän. Eikä Noppa ole kovasti edes hinkunut haavaa nuolemaan.


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia