Aksaa taas!

Eilen päästiin vihdoin taas agihommien pariin! Johan tässä aika monta kertaa välistä ehtikin jäädä. Mutta ai että olikin mainiot treenit, ihan vieläkin hykerryttää! Edelliskerralla mulla oli mukana koira, joka kuikuili turhan aktiivisesti muita treenailijoita, eikä oikein malttanut keskittyä omiin juttuihin. Kerran se karkasikin toisten luo, koska leikkivä treenikaveri nyt oli paljon mielenkiintoisempi kuin omistajan namit. Mutta nyt! Ai että. Ihana Pöppis. Uskalsin pitää sitä aika huolettomasti irti. Lelupalkka osoittautui kovemmaksi valuutaksi kuin namit. Noppa teki hommia, asiat raksutti sen päässä mieletöntä vauhtia, ja isoja oivalluksia tapahtui. Huippumies Nobi.

Tauolla.

Pistetyöskentelyssä meille sattui ekaksi rastiksi 2on2off, jota treenailtiin maahan asetetun puomin palasen kanssa. Tätähän me ei vielä koskaan olla treenailtukaan, joten naksuttelin vaan oikeasta asennosta. Ajatuksena mulla on ollut opettaa tämä peruuttamisen kautta, mutta ilmeisestikään peruutus ei ole Nopalle vielä niin vahvaksi opittu juttu, että se kykenisi peruuttamaan ylämäkeen. Hiljaa hyvä tulee.

Sitten päästiin aloittelemaan keppejä. 2x2-kepit on teorian tasolla tuttu juttu Mysin ja Nanan blogista, ja nyt päästiin ihan käytännössäkin kokeilemaan. Aloitettiin yhdellä keppiparilla, jonka välistä koiran oli tarkoitus syöksyä, ja lelun lentää palkaksi. Aikamoisena yllätyksenä (koska esim. hypyn tarjoaminen kesti Nopalla toooosi kauan) pikkumies tarjosi oikeaa toimintoa lähes samantien, ja kaahottikin asian hiffattuaan melkoista vauhtia kohti rakasta leluaan.

Tämmönen kaulus mulla on!

Hyppytekniikkapiste oli vanha tuttu. Vauhtia riitti, mutta takapuoli pysyi nipin napin maassa sen verran, että sain omaakin liikettä tähän mukaan. Omatoimitreenien perusteella käytin tässä namitargettia, koska lelupalkalla syntyy vähän liikaa häsellystä ja kummallisia askelkuvioita hyppyjen väliin :D

Vikana pisteenä oli ihan oikea rata! Ovaalinmuotoinen, jonka molemmissa päissä oli mutkaputket ja sivuilla kaksi hyppyä. En rupea nyt kumminkaan rataa tähän piirtämään, koska eihän me nyt semmosia tehty :D mutkaputkea treenailtiin ja putkeen hakeutumista. Ja voi kuinka Noppiksella oli hauskaa! Sitä nauratti ihan koko ajan ja alkuun se rallasi putkea ympäri, kun ei ollut ihan varma mitä pitikään tehdä. Mutta nopeasti pääsin eroon niin vartalo- kuin käsiavustakin. Ja Pöppis rakasti!

Ehdittiin vähän treenailla myös yhtä hyppyä niin, että Noppis odotti ja saatiin jälleen kerran mun omaa liikettä mukaan. Vähän turhan kovasti Noppa vielä kohdentaa katsetta muhun (eikä kouluttajan heittämään leluun), mutta hakee kuitenkin estettä ihan kiitettävästi.

Hoikkapoika marraskuisella aamulenkillä.

Kaiken kaikkiaan tosi hyvän mielen treeni, jonka jälkeen oli kiva aloittaa viikonlopun vietto! Tänään saadaan viikonloppukavereiksi pari ihanaa koirakamua -kuka arvaa, ketkä? ;)

Ainiin, mainitaan nyt vielä se, että torstaina käytin Nopan taas Marilla hierottavana. Kaikki kunnossa siltäkin osin! Vähän oli lantion alueella ja kaulassa kireyttä, mutta ne johtuu aika suoraan kastraatiosta ja intubaatioputkesta. Noppa sai Marilta kovasti kehuja käytöksestään, ei ollut nimittäin ekalla hierontakerralla esiintynyttä hötkyilijää yhtään missään!

Mutta nyt, viikonlopun viettoon!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia

Joko tämä voisi riittää?

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia