Haastetta pukkaa!

Kehäkettujen ja A-teamin blogeista nappasin meillekin tällaisen synkkää marraskuun iltaa piristävän kuvahaasteen. Haastamme kaikki piristystä iltoihinsa halajavat! :)
 
"Ideana on että jokainen etsii sopivimman kuvan (1-2kpl) ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsit juuri sen kuvan. Kuva voi liittyä millä tahansa tavalla kategoriaan, mutta oman lemmikin tulee kuitenkin esiintyä jokaisessa kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan hyödynnetään jo arkistoissa olevia. Voit osallistua useammallakin lemmikillä jos niin haluat. Kun olet löytänyt jokaiseen kategoriaan kuvan, haasta seuraava blogi koluamaan kuva-arkistojaan. Nyt huumoria peliin! "
 
Ennen kuvia (joiden valitseminen oli muuten yllättävän hankalaa!) vielä sellainen ilouutinen, että vihdoinkin meillä taitaa olla terve mies. Oksentelu loppui kuin seinään ell:n antaman pahoinvoinninestolääkkeen ansiosta, mutta sitten alkoi ripulointi. Neljä päivää sitä katseltuamme (loppuvaiheessa jo vertakin mukana) kiikutin Nopan taas lääkäriin, jossa paitsi otettiin uudet verikokeet (kaikki kunnossa!), saatiin myös matkaan kymmenen päivän Tylosin-kuuri. Joka näyttää tepsivän myös varsin mainiosti :) tämän päivän agit jäivät nyt kumminkin väliin, mutta ensi viikolla uudet kujeet senkin suhteen!
Mutta nyt niihin kuviin...:

Paras yhteiskuva
 

 
Ensimmäisen tyttöjen yhteiskuvan valitsin kuvassa olevien ihanien värien, rakkaan mökkimaiseman ja ihan itsensä näköisten koirien vuoksi. Jälkimmäinen, koko porukan kimppakuva, valikoitui kuvan ottamisen taustalla olleen hyvän mielen vuoksi: koko konkkaronkka aamulenkillä mökkitiellä helteisessä heinäkuussa. 

Treenaamassa
 
 
Treenikuvaa valitessa huomasin, miten vähän meillä varsinaisia treenikuvia onkaan! Onneksi oli nämä Saran hiljattain ottamat kuvat, joista pitkän harkinnan jälkeen valitsin tämän. Pikkumies vetää niin tosissaan <3

Kisaamassa
 
 
Ja kisakuviahan Pömppiksestä ei ihan kamalasti olekaan :D tämä kuva on otettu elokuussa 2013 pentunäyttelyn jälkeen. Noppa ja hänen ainut ruusukkeensa! Ja voi miten se on puolivuotiaana ollut honkkeli!

Paras kesäkuva
 
 
Jos johonkin muuhun kategoriaan olikin hankala valita kuvaa, niin tämä mulla oli jo heti alussa mielessä. Saran ottama kuva. Ihana, lämmin ja iloinen päivä Rajasaaressa!

Paras talvikuva
 
 
Talvikuvan löytäminen olikin sitten vähän haasteellisempaa, kun Noppis ei vielä kovin montaa lumista päivää ole saanut kokea :/ Toivottavasti tänä talvena siihen tulee muutos! Tämä kuva on kumminkin mielestäni ihan älyttömän ihana! Kaunis (ja kylmä!!) talvipäivä, kuulas sää, lunta, veljeksetkuinilvekset siinä napottamassa. Paavon ja Sannin eka yökyläily meillä!

Tunnelmallisin kuva
 
 
Tämä kuva tuli mulle heti ensimmäisenä mieleen sanasta "tunnelmallinen". Pikkunoppa ihan ekoja päiviä kotona. Jaakon saappaan kokoinen. Ja ehkä jonkinlainen katsekontaktikin omaan isäntään? <3 

Hassuin ilme
 

 
 Ekassa kuvassa mitään ilmettä oo, mutta hassu koira noin muuten. Ja jälkimmäinen... tartteeko edes selittää?

Lomalla



Kesä ja lämpö! Ekassa kuvassa Nobin eka kesä, mutta osasi se jo silloinkin poseerata! Toisessa kuvassa niiiiin nättiä on että!

Työssä



Kaksi erilaista työtehtävää. Jo heti Nopan ekalla mökkivisiitillä Siiri opasti, miten kunnon koira valvoo ruokailua. Ja toisessa kuvassa niin tärkeä lohtukoira ja hoitajakoira!

Tihutyössä



Pari kuvaa Nobin lapsuusajalta. Ekassa kuvassa Jaakko on juuri tullut kotiin ja yllättänyt pikkumiehen, joka näkyy selvästi hoksaavan, että joku on nyt mennyt pieleen. Toinen kuva on Saran nappaama: Noppa-hoitokoira on juuri juossut täysillä päin vesikuppiaan ja huilaa nyt moisesta ponnistuksesta suoriuduttuaan.

Toinen identiteetti



Sisimmässään Noppa on peloton Lassie. Eikun hetkinen, oliks se sittenkin pelokas vesinokkaeläin? No, mistä näitä nyt tietää...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia