Päivä kuvina 4/5

Huhhuh, kesällä aloitettu päivä kuvina -haaste on näköjään vähän jäänyt! Korjataanpa nyt tilanne ja toivotaan, että saadaan se viideskin aiheeseen liittyvä postaus tehtyä vielä tämän vuoden puolella ;)

Tämä postaus kertoo viime sunnuntaista, jolloin meillä oli täällä kaksi vierailevaa tähteä: Sanni ja Paavo. Millaista se elämä kolmen koiran kanssa onkaan?

Aamulla sain nukkua peräti kahdeksaan asti. Enpä olisi ikinä arvannut, että noin pitkään! Sanni oli koko yön nukkunut tiukalla kerällä mun polvitaipeessa (oli hiukan jäykkä fiilis aamulla :D) ja pojatkin ilmeisesti olivat keskittyneet nukkumiseen riehumisen sijasta.

Aamulenkillä tyypit bongasi harakan.
Kahdeksalta suuntasin siis parinkymmenen minuutin aamulenkille. Lenkin jälkeen menin hetkeksi vielä sänkyyn pötköttelemään: Sanni suuntasi heti perässä ja köllähti tyytyväisenä kainaloon. Mutta ihmeiden aika ei ole ohi! Pojat, hetken rällättyään, hakivat myös nukkumapaikat ja jatkoivat unia! Ja niinhän siinä kävi, että uni korjasi itse kunkin, ja seuraavan kerran herättiin vasta kymmeneltä! Täydellistä vapaapäivän luksusta!

Kainaloinen Sanni
Sitten oli tietysti vuorossa Ruoka-aika. Päivän tärkein hetki. Nobille oli tarjolla possun palalihaa, Sannille ja Paavolle omia eväitä. Ruokaa odotettiin hartaasti.Aamupalan aikana huomasin, että ihmeellinen valoilmiö, aurinko, oli saapunut taivaalle! (Joskaan se ei näemmä tallentunut yhteenkään kuvaan :D) Lähdettiin siitä sitten hetimmiten nautiskelemaan pitkälle aamulenkille. Löydettiin sopiva riekkumispeltokin, ja vauhtia riitti vaikka muille jakaa.Ja tottakai myös poseerata piti:

Pienet hurmurit <3
Äijillä joku yhteinen juttu!
Ja taas! Pajunkissoja marraskuussa!
Lenkin ajalliseksi pituudeksi tuli lopulta hiukan päälle puolitoista tuntia. Koirat rauhoittuivat sisällä huilimaan, me kokkailtiin (mahtavan hyvää katkarapu-inkivääripastaa ja tuorejuustobrownieita!), syötiin ja katsottiin leffaa (Nuija ja tosinuija, ihan kelpoa aivot narikkaan -viihdettä sunnuntai-iltapäivään).


Sanni kyllä YRITTI olla messissä mukana :D


Kun oltiin ihan ähkyssä hyvää ruokaa, ja leffakin tuli katsottua, päätettiin lähteä taas ulkoilemaan. Tällä kertaa saatiin Jaakkokin messiin mukaan. Mutta kas, pimeä olikin jo tullut, joten valot päälle! Piti ottaa testikuva ilman salamaa, että kuinka hyvin nuo valot pimeässä näkyvätkään.

Valopäät
Kun tultiin sisään, veljekset päättivät ottaa vielä viime hetken painit. Sitten taas huilattiinkin siihen asti, kun Saana seitsemän maissa tuli omiansa hakemaan.

Tosielämän nuija ja tosinuija?


Loppuilta kuluikin kaikkien osalta huilaillessa. Vapaapäivät on kyllä rankkoja. Katseltiin viihdyttävää Vino Showta, käpsyteltiin puolen tunnin iltalenkki omassa rauhassa ja painuttiin pehkuihin. Noppa oli aika väsynyttä miestä!

Hyvää yötä voitko jo sammuttaa valot?
Sellainen päivä tällä kertaa! Nyt taidan pistää haasteen kohti Pörri-shelttiä porukoineen!
Kommentit

  1. Olipa kiva lukea tällainen oikein kattava kuvaus ipanoiden touhuista! Sanni ihanasti messissä, kuten aina, ainakin ajatuksen tasolla :D Muutenkin ovat siellä kuten kotonaan, ihan loistavaa kun on tuollainen hoitopaikka! <3 Täällä ootellaan jo viikonloppuvierasta saapuvaksi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia