Ohjauskuvioita hanskaan


Perjantain treeneissä tehtiin kahdella eri pisteellä erilaisia ohjauskuvioharjoituksia: valssia, persjättöä ja peruskäännöstä. Lisäksi pisteinä oli 2on2off itsenäisesti ja keinu kouluttajan kanssa. Keinu me vielä(kin) skipattiin ja 2on2offilla tehtiin ihan pari hassua toistoa. Noppa hakee asentoa ihan kivasti, mutta ei taida vielä oikein hokata käskysanan ja asennon yhteyttä.

Ohjauskuviotreeneissä juoksin itse huomattavan paljon enemmän kuin koira. Treenasin kuviot kuntoon, ja Noppa pääsi tekemään ihan muutaman toiston per kuvio. Hyvin toimi, kierrokset ei kasvaneet liikaa vaan silleen sopivasti. Noppa on nopsajalka, ohjaaja liian hidas ja kömpelö. Noppa vaatii tosi tarkkaa ohjausta, tai se kaahottaa esteen ohi. Ohjaajalle meinaa välillä olla ohjaaminen vähän liian haastavaa, kun pitäis pystyä yhdistämään juokseminen, kova vauhti, kääntyminen, katseen suunta, kropan suunta ja näin pois päin. Ehkä mä vielä joskus opin! Mutta saatiin jokaisesta kuviosta onnistuneita suorituksia aikaan, jee! :)

Treeneistä käpsyteltiin Hampun luo, mihin Noppa jäi viikonloppukylästelemään meidän viettäessä lauantaipäivää häähommeleissa. Tosi kivasti oli pojilla mennyt yhteiselo, ei vissiinkään sen kummempia hankaluuksia ollut tullut vastaan! :)

Kommentit

  1. Tehän edistytte :-) Ihana lukea, että muillakin tunnetta ohjaajan hitaudesta ja kömpelyydestä, johon bonuksena koiran erinomaisuus. Tsempitykset sinne :-)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia