Hapottaa


Tän illan treeneissä ohjaajat joutuivat kovemmalle kuin koirat. Suurimman osan aikaa piskit napottivat seinässä kiinni/häkeissään, kun ohjaajat urakoivat hyppyneliön parissa. Neliössä harjoiteltiin valsseja ja takaakiertoja -ilman koiraa koko lysti. Neliölle juostiin parinkymmenen metrin matka -täysillä- ja ennen lähtöä aina kyykkyhypyn kautta. Olipa yllättävän tehokas treeni (niin reisien ja hapenottokyvyn kuin) mentaalisessa mielessä! Periaatteessa simppelit ohjauskuviot, mutta niin vain pikaspurtin jälkeen kroppa kävi totaalisen ylikierroksilla, ja oli hurjan vaikeaa a) muistaa "rata" ja b) rauhoittaa itsensä selkeään ohjaukseen. Takaakierroissa meinasin juosta esteitä päin, ja erityisesti valssitreenissä sain noottia tuulimyllyn lailla pyörivistä käsistä. Tämmöstä treeniä lisää! Nopankin kannalta kivempi, että ohjaaja osaa ohjata, ettei pikkujätkä pääse turhautumaan.

Toinen treenattava juttu, mihin ehdittiin, oli eteenlähetystreeni neljällä hypyllä. Tehtiin tosin vain kahdella. Hirveästi Noppa on kädessä ja mussa kiinni, juoksi aika näppärästi toisen esteen ohi namitargetille nimittäin. Mutta teki myös pari aika näppärää korjausta ja vain meinasi juosta ohi. Tehtiin myös takaaleikkausta näillä kahdella hypyllä.

Sellainen kumma/pöljä/tyhmä/ärsyttävä/harmillinen/kummallinen/noppamainen juttu kävi, että kun Noppa juoksi toisen esteen ohi namikipolle ja kouluttaja esti, niin Noppahan kävi päälle. Rähinä valmis, ei Nopan resursseihin saa puuttua. Tuli kyllä pois, kun käskin. Mutta seuraavalla kerralla ei malttanut odottaa lähtölupaa, vaan kierrokset liian korkeina juoksi taas rähisemään, eikä enää kuullut mua. Ei muuta kuin piskindeerus häkkiin, jossa se tapojensa vastaisesti huusi ekat viisi minuuttia. (Muutenhan Noppa on ottanut ton häkkijutun hienosti! Oikein innolla menee sinne, kun käsken. Vissiin tajuaa itsekin, että siellä voi huilata.)

Tehtiin vielä yhdellä esteellä tota eteenlähetystä ja palkkasin rutkasti paikallapysymisestä --> kierrokset laski. Käytin myös kannellista namipurkkia, joka juostiin yhdessä avaamaan, niin ei tarvinnut kouluttajan olla estämässä nameille pääsyä.

Ihan loppuun vielä 3 toistoa 2on2offia puomin alastulopätkällä: nyt se osaa!!!! Mielettömän hienosti hakeutuu asentoon käskystä. Tekee niin myös kotona vadin ja lenkillä eri kohteiden kanssa. Hieno jätkä :)

Ainiin ja ennen varsinaista treenien alkua opiskeltiin vähän keinuhommia, kun ollaan tähän mennessä oltu aina poissa keinukerroilta. Keinun pamauttelua --> nameja --> ei mitään kummaa. Noppa tuntui ihmettelevän, miksi nameja tulee jatkuvalla syötöllä. Vähän pamauttelua Nopan ollessa keinulla --> palkkaa siitä. Hyvässä mallissa keinun kanssa(kin).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia