Majatalon väkeä

Lokakuussa Nobin majatalon ovet ovat olleet avoinna. Ensin Paavo ja Sanni viihtyivät meillä yhden viikonlopun, sitten Siiri ja Selma kylästelivät heti seuraavalla viikolla kaksi yötä. Ja seuraavalla viikolla Hamlet ilahdutti meitä kokonaisen viikonlopun verran. Noppa on siis saanut leikkiä hyvää isäntää monen monta päivää!



Iloista on se, että Noppa on nykyään oikeasti aika hyvä isäntä. Se ei ole Hampullekaan kyräillyt aikoihin. Siiriä piti ensimmäisenä iltana kiertää jonkin aikaa kuin kissa kuumaa puuroa, mutta nopeasti sekin meininki rauhoittui. Sannin ja Paavon kanssa nyt ei koskaan mitään ongelmaa ole ollutkaan.



Oli niin ilahduttavaa saada maalaiskoirat pitkästä aikaa kyläilemään! <3 Hienosti molemmat mummelit osasivat täällä olla. Rappukäytävän ääniä ei kuulosteltu, yöt nukuttiin hyvin, lenkeillä ei kiljuttu vastaantuleville koirille kuin satunnaisesti. Selma-paralla meni niin lujaa, että jokaiselta lenkiltä se tuli sisälle alaleuka vaahdon peitossa. Hirvittävän kiihdyttävää, kun on HAJUJA!




Vielä tulevana viikonloppuna Noppa pääsee vuorostaan pyjamapartyilemaan Sannin ja Paavon luokse, ja sitten varmaan hetkeksi rauhoittuu tämä kyläilyrumba.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia